17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Deputatul Nicolae Giugea este cu un pas în afara partidului. Provenit din fostul PDL(PD), Nicolae Giugea este un apropiat al fostului președintele liberal, Ludovic Orban.

Este de așteptat ca fostul prefect de Dolj să-l urmeze pe Orban în eventualitea în care acesta își face partid. Pentru moment Nicolae Giugea nu a anunțat nimic, nici că pleacă din partid, nici că-și dă demisia din grupul PNL de la Camera Deputaților. Cu toate astea postările de facebook arată foarte clar că deputatul este sută la sută alături de Ludovic Orban.

„Am candidat spunându-le oamenilor că noi, liberalii, suntem altfel decât PSD. Că vom scăpa țara de Dragnea, Olga, Viorica și toată clica lor. Am fost votați de electoratul care este anti-PSD și care ne-a crezut când am spus că dorim modernizarea țării, eliminarea incompetenței și stârpirea corupției. Să venim acum și să facem alianță cu PSD înseamnă să insultam alegătorii și să le dăm dreptate celor care spun că politica este o mocirlă (că să nu folosesc alt cuvânt). Eu nu voi vota alături de PSD, pentru că nu pot fi de aceeași parte cu Olga & comp. Chiar dacă unii liberali par să creadă că oamenii uită ușor, eu nu pot să trec peste ce spuneam în campania electorală și să spun acum opusul. Pur și simplu nu pot”, aanunțat pe pagina de facebook Nicolae Giugea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares