24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

mit

Adrian Mititelu își pregătește revenire în fotbal. Și nu oriunde și pe noul stadion al Craiovei pentru care este gata să îngroape securea războiului cu actualul primar. Mai mult, Mititelu o laudă pe primăriță într-o postare pe facebook care a luat prin surprindere pe mulți oameni din sport și politică.

”Noul stadion al Craiovei,un vis mai vechi al suporterilor STIINTEI va deveni realitate ! Arena pe care va juca FC UNIVERSITATEA CRAIOVA prinde contur,probabil ca cel tarziu in vara anului 2017 va fi finalizata.Evident,pentru aceasta realizare Olguta Vasilescu are un mare aport. Pentru acest demers merita apreciata, deoarece s-a tinut de cuvantul dat inainte de campania electorala ,cand a promis in schimbul sustinerii electorale ca va face toate demersurile pentru construirea acestei arene. Chiar daca prin celelalte actiunii nesabuite si ilegale Olguta Vasilescu a facut mult rau UNIVERSITATII si fanilor ei,dar mai cu seama mie si familiei mele ,eu unul pentru aceasta investitie facuta in Craiova o iert din punct din punct de vedere sufleteste de toate pacatele. Bucuria construirii acestui stadion este atit de mare incat tot ce au fost rau dau deoparte. Bineinteles,NICIODATA nu o sa uit prin ce am trecut dar las in seama JUSTITIEI sa se pronunte cu privire la aceste aspecte”,  a postat Adrian Mititelu pe facebook.  

Postarea lui Mititelu a fost distribuită și de Lia Olguța Vasilescu cu următorul mesaj: Au anuntat pe undeva ca vine sfarsitul lumii? Sa vezi emisiune la Bendeac….

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares