DINAMO-CRAIOVA 3-0. Mitriță: A fost prea frig. Nu ne-a afectat ora în plus de așteptare

 DINAMO-CRAIOVA 3-0. Mitriță: A fost prea frig. Nu ne-a afectat ora în plus de așteptare

Ce începe prost se termină și mai prost. O lege a lui Murphi care poate sintetiza cel mai bine meciul cu Dinamo. Început cu o întârziere de o oră, meciul a fost un coșmar pentru Craiova. Cum explică Mitriță înfrângerea cu Dinamo:  „Am făcut un meci prost. Nu am jucat deloc cum trebuia. Nu ne-a ieșit nimic. Păcat, puteam trece pe locul 2, cu un punct peste Steaua. Mergem mai departe, analizăm ce am greșit. Meciul următor trebuie câștigat. Dinamo este și va fi o echipă de valoare. Au jucători foarte buni, au fost mai buni ca noi azi. Îi felicităm, asta este! S-a văzut o schimbare la ei, au avut o altă atitudine. Am văzut un alt Dinamo în această seară. Nu ne-a afectat ora în plus de așteptare, dinaintea meciului, doar că a fost destul de frig, nu sunt normale asemenea temperaturi pentru fotbal”, a zis Alexandru Mitriță la TV Telekom Sport.

este și va fi o echipă de valoare. Au jucători foarte buni, au fost mai buni ca noi azi. Îi felicităm, asta este! S-a văzut o schimbare la ei, au avut o altă atitudine. Am văzut un alt Dinamo în această seară. Nu ne-a afectat ora în plus de așteptare, dinaintea meciului, doar că a fost destul de frig, nu sunt normale asemenea temperaturi pentru fotbal„.

Alexandru Mitriță la TV Telekom Sport.

————————-

Avram a decis ca meciul să înceapă la ora 21.00. Craiova a ieșit la încălzire la ora 20.30. Meciul a început la ora 20.54. 

0 Shares