6 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

PSD Craiova a aprobat joi seara candidatura Liei Olguța Vasilescu la Primăria celui mai mare oraș al Olteniei. O veste așteptată de simpatizanții PSD care consideră că recâștigarea politică a orașului  depinde sută la sută de Lia Olguța Vasilescu. Fosta primăriță a anunțat că în perioada următoare va prezenta atât programul de investiții cât și echipa cu care va încerca să câștige pentru a treia oară Primăria Craiovei. 

„Astazi, Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, in unanimitate, candidatura mea la Primaria Craiovei. Am fost foarte onorata sa constat, in urma sondajului de opinie realizat, ca locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa revolutie si ca un procent foarte mare dintre ei isi doresc sa revin ca primar. Le multumesc pentru incredere, atat lor cat si colegilor mei, si ii asigur ca, in urmatorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toti cetatenii sa se regaseasca in proiectele primariei!
In perioada imediat urmatoare voi prezenta echipa si programul cu care vin la primarie, cu o lista de investitii necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci si pentru a avea cel mai frumos municipiu resedinta de judet din Romania!”, a anuțat Lia Olguța Vasilescu pe contul de facebook. 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2751638624923821&set=a.138948956192814&type=3&theater

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares