29 septembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 57 Second

Murgasi (4) (1024x626)

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, duminică, la evenimentul de lansare a candidatului social-democrat pentru funcția de primar al comunei Murgași, Nicu Daniel Țeligrădeanu. Liderul social-democraților doljeni a fost însoțit de primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, președintele executiv al PSD Dolj, Ion Călin, și candidații PSD pentru CJ Lavinia Craioveanu, președinta Organizației de Femei a PSD Dolj, Alexandra Presură, președinta TSD Dolj, Mihaela Popescu, Carmen Velișcu și Fănel Văduva.

„Am venit la dumneavoastră într-o echipă foarte numeroasă și foarte puternică – o dovadă a susținerii pe care i-o acordăm candidatului nostru. Nicu Daniel Țeligrădeanu nu este singur, are tot sprijinul nostru acum și îl va avea și în calitate de primar al localității, după alegerile din 5 iunie. Din nefericire, comuna Murgași a rămas în urmă din punct de vedere al dezvoltării. Decalajul poate fi redus doar cu un om care știe să atragă fonduri europene și guvernamentale, să cunoască programele și măsurile de finanțare, să elaboreze proiecte și să aibă susținerea consiliului local pentru a le realiza. Aveți nevoie, în fruntea localității, de un primar capabil să ia inițiativa, de un primar cum este Nicu Daniel Țeligrădeanu. Veți găsi la noi, la PSD, parteneri implicați în conturarea unui viitor mai bun pentru comuna dumneavoastră. Eu am convingerea că, în următorii patru ani, cu un primar PSD, cu echipe social-democrate la consiliul local și consiliul județean și, din toamnă, cu PSD la guvernare, putem să dezvoltăm împreună Murgașiul și alte comune aflate în situații similare, să începem să le așezăm pe harta localităților europene“, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

La rândul său, candidatul social-democrat pentru funcția de primar al comunei Murgași, Nicu Daniel Țeligrădeanu, a afirmat: „Astăzi, avem alături de noi oameni cu adevărat deosebiți, cei mai importanți reprezentați ai PSD Dolj. Este un gest de susținere care ne bucură, ne onorează, dar ne și obligă la un răspuns pe măsură, la alegerile locale din 5 iunie. Au mai rămas câteva zile din campania electorală, pe care trebuie să le valorificăm pe deplin, pentru a ne asigura un rezultat cât mai bun, atât aici, la primărie și consiliul local, cât și la Consiliul Județean Dolj.“

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exprimat și el încrederea în capacitatea lui Nicu Daniel Țeligrădeanu de a asigura cadrul necesar pentru dezvoltarea comunei.  „Ne aflăm aici pentru a da un semnal că îl susținem cu toată forța pe candidatul social-democrat, căruia vă rugăm să-i acordați voturile dumneavoastră, pentru că este un bun gospodar, care merită să conducă primăria. În același timp, vă rugăm să votați și lista PSD pentru consiliul local, pentru a-i oferi lui Nicu Daniel Țeligrădeanu echipa de care are nevoie pentru a-și putea implementa proiectele, dar și pe cea pentru consiliul județean, pentru o administrație doljeană preocupată cu adevărat de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea localităților din județ. Aveți în fața dumneavoastră oameni care au făcut dovada că își onorează angajamentele. Noi vă spunem, în continuare, că este nevoie de solidaritate, astfel încât să fie reduse disparitățile între comunități, să fie sprijinite comunele care vin din urmă, pentru a ajunge la nivelul localităților mai dezvoltate“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a evidențiat faptul că Zona Metropolitană generează o posibilitate importantă pentru dezvoltarea localității, posibilitate care poate fi fructificată de către un primar care dorește cu adevărat să deruleze proiecte în beneficiul comunității.

„Am avut cu toții ocazia să constatăm eficiența unei administrații PSD, a Guvernului Victor Ponta și este evident faptul că județul Dolj s-a dezvoltat foarte mult în timpul în care Executivul a fost condus de un oltean de-ai noștri și, totodată, un social-democrat. În general, a fost o perioadă de evoluție uniformă, însă comuna Murgași a rămas destul de mult în urmă. De doi ani, localitatea dumneavoastră face parte din Zona Metropolitană Craiova, pentru că am încercat să dezvoltăm cât mai mult municipiul către comunele apropiate. Trebuie să știți că o serie dintre localitățile incluse mai demult în Zona Metropolitană au beneficiat de implementarea unor proiecte care s-au finalizat anul acesta, un exemplu fiind Căminul Cultural din Mischii, reabilitat cu finanțare europeană și cofinanțare asigurată de Primăria Municipiului Craiova. Este o modalitate prin care și comuna dumneavoastră își poate rezolva unele dintre problemele cu care se confruntă. Aveți nevoie, însă, și de un primar cu adevărat preocupat să dezvolte localitatea, să deruleze proiecte prin care să răspundă așteptărilor comunității. Aveți nevoie de Nicu Daniel Țeligrădeanu la conducerea primăriei și de o echipă PSD în consiliul local, pentru a-i oferi toată susținerea necesară“, a declarat primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares