Olguța Vasilescu: Azi nu am câștigat nimic și nu am pierdut nimic, în afară de timp. Telenovela continuă

Avocatul Olguței Vasilescu a explicat la Antena 3 de a admis Curtea de Ape București în pronunțarea de vineri. Olguța Vasilescu a anunțat că se va adresa CEDO.

olguta

„Cred că instanţa este nehotărâtă. Lucrurile nu s-au terminat. (…) Aş vrea să fac două precizări foarte importante. Încheierea care a constatat încălcarea unor drepturi a doamnei Vasilescu, precum şi nulitatea unor probe nu a fost desfiinţată. Există două încheieri în discuţie: o hotărâre a instanţei care a constatat încălcarea unor principii ţinând de buna desfăşurare a procesului penal, a constatat nulitatea unor probe, a constatat încălcarea dreptului la apărare. Această încheiere nu a fost luată în discuţie astăzi la Curtea de Apel, ci doar încheierea Tribunalului Bucureşti, care a dispus fără citarea părţilor şi participarea procurorului restituirea dosarului la DNA, Aşadar, doar această ultimă soluţie a fost apreciată de judecătorii Curţii de Apel”, a declarat Alexandru Chiciu, avocatul primarului Lia Olguţa Vasilescu.

”Este pe viciu de procedură, faptul că în cinci zile nu s-a citat DNA. Telenovela continuă, o luăm de la capăt. Asta e, așa e la noi! Eu mi-aș fi dorit ca toată farsa asta judiciară se încheie mai repede. Se rediscută de la capăt tot procesul. Tribunalul va constata din nou aceleași lucruri. Azi nu am câștigat nimic și nu am pierdut nimic, în afară de timp. Încălcarea dreptului meu la apărare e evidentă, mă voi adresa CEDO”, a declarat edilul la Antena 3.

0 Shares