16 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Olguța Vasilescu i-a transmis un mesaj fostului președinte al partidului, Victor Ponta și i-a avertizat pe liberali că social-democrații știu să facă opoziție.

https://www.facebook.com/psd.craiova1/videos/452551492274599/

„Joi am pierdut guvernarea. Vestea bună este că foarte curând românii o să poată să facă o comparaţie. Sunt convinsă că hipsterii care au votat în mai Dreapta, joi au sărbătorit cu şampanie şi apoi au văzut 1.000 de km de autostradă construiţi de PNL, au văzut trenurile aducânt Diaspora acasă, au văzut cele 20 de spitale nou construite de guvernarea lui Iohannis şi au văzut cum au dat năvală investitorii străini. Sigur că toate lucrurile acestea nu s-au întâmplat şi nici nu o să se întâmple. O să vadă cum li se taie veniturile, IT-iştii vor vedea cum o să le crească impozitele, o să vadă toţi angajaţii cum trebuie să meargă la lucru sâmbăta şi o să vadă bugetarii cum vor fi concediaţi. De ce credem că se întâmplă? pentru că s-au mai întâmplat? De ce nu îl credem pe Iohannis acum că nu vor tăia pensiile şi salariile. Pentru că asta ne-a spus Băsescu în 2009 şi ştim ce s-a întâmplat”, a spus Olguţa Vasilescu. „Acum îşi pregătesc discursurile pentru greaua moştenire. Numai că acest guvern a reuşit să plaseze în Europa pe locul întâi în Europa ca şi creştere economică. Vom vedea Guvernul nou marţi. De ce marţi? Pentru că luni este ultima zi de week-end pentru Iohannis şi miercuri e prima zi de week-end pentru Iohannis, dar sâmbătă vor veni cu bugetul pentru anul viitor. Cred că vor şti ce să facă. Vor dubla bugetul de la servicii, bugetul Admisnitraţiei Prezidenţiale, pentru că trebuie Iohannis bani de deplasări. În schimb vor tăia vouchere pentru vacanţă”, a mai spus fostul ministru al Muncii.

„Vă imaginaţi scena cu Cîţu şi Caramitru lucrând la buget. Tragic e altceva. Că un partid care a luiat 20% trece la putere şi un partid care a luat 40% trece în opoziţie. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta care ne spune că are sute de mesaje de la pesedişti(n.r. – moment în care pesediștii au începută sățl fluiere pe fostul premier). Așa merită. Eu zic să se uite în frigider că acolo vede mesajele noastre. Şi dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine, aş vrea să îi aduc aminte de fabula lui Grigore Alexandrescu – „Toporul şi Pădurea”: Un bătrân merge să taie stejarii din pădure şi nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găseşte un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor. Cu cozile de topor şi cu echipa lui Barna, acest domn înalt ca bradu…şi mai era ceva ca gardul, dar nu îmi aduc aminte ce, care s-a oprit cu educaţia la clasa a VII-a, ne vorbeşte despre meritocraţie. Aceştia oameni au dat guvernul jos. Şi ei trebuie de marţi să vină la guvernare”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares