28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Primarul Craiovei dezvăluie că omul de afaceri  Theodor Berna a bătut și la ușa instituției pe care o conduce.

„Da… Ne-am edificat! Denuntatorul, in cazul Valcov, este Theodor Berna, de la Tehnologica Radion. Care firma este a unui mega-mega lider PNL, coleg cu o mega-mega liderita PNL care il vrea pe Valcov demis. De ce, oare, in Romania, mituitorul nu primeste si el acelasi tratament cu mituitul? Nenea asta care isi aminteste dupa 10 ani ca dadea spagi prin cimitire, a zgariat, cu tupeu, si cleanta mea, cand eram la inceputul mandatului. Dar s-a lovit cu capul in usa. Eu nu primesc oameni de afaceri in audiente. Mai ales de proasta calitate…”, a scris Olguța Vasilescu pe contul de facebook.

Fostul deputat Gelu Vișan a dezvăluit cu ceva timp în urmă că Tehnologica Radion  „e firma controlată, dirijată, plimbată către banii publici de Vasile Blaga. Legătura e veche, de vreo 7-8 ani de zile. Când Vasile Blaga pune mâna pe telefon şi sună un primar şi spune „Vezi că vine domnul cutare la tine, cu firma Tehnologica”, vi se pare o dovadă de ajuns pentru a stabili această legătură? Blaga acţionează prin interpuşi, nu este atât de copil să se afişeze direct”.

Potrivit presei centrale, Theodor Berna  este trimis in judecata  din noiembrie 2014 intr -un dosar de prejudiciere a bugetului de stat cu 120 milioane euro si spalare de bani.  Berna a fost arestat in 19 august 2014  si are averea sub sechestru. Afacerile lui Theodor Berna au înflorit imediat ce Traian Băsescu s-a instalat la şefia Primăriei Capitalei. Potrivit ziarulring.ro, în 2004, firma îşi triplase deja cifra de afaceri şi avea de zece ori mai mulţi angajaţi. Între 2008 şi 2012, firma miliardarului a pus mâna pe 35 de contracte cu Primăria Capitalei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares