PUNCT OCHIT

Olguţa Vasilescu după sechestrul instituit de DNA: Până unde se merge cu penibilul în lupta contra „corupției”?

olguta

Lia Olguţa Vasilescu, primarul reales al Craiovei, a fost chemată luni la DNA pentru  a i se comunica că s-a  instituit măsura asiguratorie a sechestrului asupra sumelor de bani aflate în conturi până la concurența sumei de 902.516,29 lei.

Reacţia primarului Lia Olguţa Vasilescu: „Azi am fost chemata la DNA pentru a mi se pune sechestru pe avere și mi-am amintit bancul cu girafa. Merge olteanul la circ și, când vede girafa, exclama: „Asa ceva nu exista!”. Asa și cu mine… N-am casa, n-am mașină, n-am alte proprietăți! După 17 ani de „furat”… cat am avut demnități publice. Prejudiciul ar urma sa acopere costul fațadelor din centrul vechi, care nu sunt din bani publici, dar care mi-au adus „foloase nepatrimoniale constând în capital electoral”. Acum, eu înțeleg ca fațadele vor trece în proprietatea mea. Sau cum? Pana unde se merge cu penibilul în lupta contra „coruptiei”?

„Prin aceeași ordonanță s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra sumelor de bani și asupra unor imobile aparținând inculpaților Preda Radu Cosmin, administratorul public al Craiovei și Popescu Elena Daniela ,reprezentant al unei asociații non profit, până la concurența sumei de 568.291,37 lei”, precizează DNA.

0 Shares