Olguța Vasilescu: Nu i-am mințit pe craioveni. Din funcția de ministru pot ajuta mai bine orașul. Las Craiova pe mâini bune.

 Olguța Vasilescu: Nu i-am mințit pe craioveni. Din funcția de ministru pot ajuta mai bine orașul. Las Craiova pe mâini bune.

Fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, actualmente ministrul Muncii și Justiției Sociale, a răspuns la subiectele fierbinți din ultimele zile.

„Nu i-am mințit pe craioveni. Am spus că în proporție la 99 la sută rămân primar al Craiovei și că plec cu o singură condiție: să obțin o funcție din care să ajut mult mai bine orașul Craiova. Am obținut o funcție de ministru și cred că din această funcție pot să ajut mai mult Craiova. Deci, nu i-am mințit cu nimic. (…) Nu am căutat înlocuitor pentru că am fost convinsă că rămân primar al Craiovei. Vom analiza cu maxima răspundere nominalizarea pe care o vom face. Nu vreau să vină cineva care să-și bată joc de munca mea. Orașul este transformat. Își dau seama mai mult cei care vin și văd Craiova după doi-trei ani de zile. Decizia de a demisona din fruntea Primăriei Craioveia am luat-o după multă chibzuință, după mai multe discuții avute cu Liviu Dragnea și până la urmă a contat și părerea dumnealui. Este o decizie bună, nu plec nicăieri, sunt în continuare cetățean al Craiovei  și o să vedeți în următorii ani câte lucruri bune se vor întâmpla în acest oraș. Las primăria pe mâini bune”,  a precizat Olguta Vasilescu.

Voi fi în continuare alături de Craiova convinsă că, din poziția pe care o voi avea, voi putea ajuta orașul mai mult

0 Shares