28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Primarul Craiovei pune sub semnul întrebării construcţia noul stadion după pierderea alegerilor de către Victor Ponta. Olguţa Vasilescu spune că este posibil ca PSD să piardă şi guvernarea.

„Va cer iertare, doljeni care ati votat 60 la suta Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!… Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde… Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia… Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini… Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Johannis. Ii asteptam!”, a postat primăriţa pe facebook.

„Le-am spus celor doi antrenori ca stadionul trebuie demolat inainte de aceste alegeri, fiindca apoi nu garantez ca se mai face. De ce? E posibil sa se piarda guvernarea. Cu Johannis presedinte, care a auzit de Craiova in campanie, cu Marijan care a spus ca e mai importanta autostrada Sibiu – Pitesti decat Craiova -Pitesti (in direct la tv), cu Blaga si altii care au carat banii doar la Cluj, nu mai pot garanta. Am spus asta, cu subiect si predicat, in campania electorala. Ca sa nu spuna nimeni ca nu a auzit, dati cautare pe google si gasiti presa locala. Sigur ca vreau sa fac stadionul si eu si guvernul Ponta. Ca dovada ca e pe SEAP in faza de licitatie. Doar ca daca se schimba guvernul nu mai garantez nimic. Avem experienta Salii Polivalente, construita in 17!!!!!! ani! Cam asta a fost valoarea Craiovei in fata guvernarilor anterioare. Cu un ministru doljean in 3 guverne. PDL-ist! Ca sa ne intelegem foarte clar! Nu judec la nervi, ci la rece. NU MAI GARANTEZ CA STADIONUL SE VA FACE DACA ACEST GUVERN PLEACA. Am mai spus-o, in campanie si subliniez pentru oricine spune ca nu a auzit. Le-am spus celor doi antrenori care e graba si, mai ales, care e riscul. Au vrut sa riste”, a punctat Lia Olguţa Vasilescu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares