24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, trage concluziile după vizita premierului Viorica Dăncilă în județul Dolj.

Ce lasă în urmă vizita premierului Viorica Dancila pentru doljeni?

– Primele două loturi ale Drumului Expres în regim de autostradă Pitești – Craiova au fost deja atribuite. Tronsoanele vizează traseul Craiova – Bals – Slatina, adică cea mai aglomerata zona a Olteniei. După rezolvarea contestațiilor, vor fi atribuite și celelalte doua tronsoane, de la Slatina la Pitești. Firmele vor trebui sa execute proiectul tehnic și să construiască autostrada.

-Ministerul Apărării va comanda Fabricii de Avioane Craiova reabilitarea a 20 de avioane, ceea ce presupune noi locuri de munca și contracte ferme pentru următorii ani.

-Autoritățile locale vor trebui sa pună la dispoziția guvernului terenuri pentru construirea unui centru de radioterapie pentru adulti și copii, precum și a unui laborator de analize dotat cu aparatura de ultima generație.

-Spitalul Regional Oltenia a intrat în linie dreaptă după ce Consiliul Local a adoptat joi și P.U.Z-ul.

Vești foarte bune pentru noi toți! Cârcotașii din opoziție văd că se zvârcolesc în chinuri. Ei s-au concentrat doar pe lucruri fără importanță. Ca de obicei… De asta sunt și așa de “apreciați” de electorat…”, a concluzionat deputatul PSD de Dolj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares