Olguța Vasilescu: Vești foarte bune pentru noi toți după vizita premierului Viorica Dăncilă la Craiova

 Olguța Vasilescu: Vești foarte bune pentru noi toți după vizita premierului Viorica Dăncilă la Craiova

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, trage concluziile după vizita premierului Viorica Dăncilă în județul Dolj.

Ce lasă în urmă vizita premierului Viorica Dancila pentru doljeni?

– Primele două loturi ale Drumului Expres în regim de autostradă Pitești – Craiova au fost deja atribuite. Tronsoanele vizează traseul Craiova – Bals – Slatina, adică cea mai aglomerata zona a Olteniei. După rezolvarea contestațiilor, vor fi atribuite și celelalte doua tronsoane, de la Slatina la Pitești. Firmele vor trebui sa execute proiectul tehnic și să construiască autostrada.

-Ministerul Apărării va comanda Fabricii de Avioane Craiova reabilitarea a 20 de avioane, ceea ce presupune noi locuri de munca și contracte ferme pentru următorii ani.

-Autoritățile locale vor trebui sa pună la dispoziția guvernului terenuri pentru construirea unui centru de radioterapie pentru adulti și copii, precum și a unui laborator de analize dotat cu aparatura de ultima generație.

-Spitalul Regional Oltenia a intrat în linie dreaptă după ce Consiliul Local a adoptat joi și P.U.Z-ul.

Vești foarte bune pentru noi toți! Cârcotașii din opoziție văd că se zvârcolesc în chinuri. Ei s-au concentrat doar pe lucruri fără importanță. Ca de obicei… De asta sunt și așa de “apreciați” de electorat…”, a concluzionat deputatul PSD de Dolj.

0 Shares