30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a precizat duminică, la ieșirea de la urne, că este nevoie de un primar capabil să mențină Craiova în clasamentul orașelor dezvoltate ale României, un primar care, împreună cu echipa sa, să continue într-un ritm accelerat proiectele majore ale municipiului, precum realizarea Firului II de aducțiune a apei de la Isvarna.

Lia Olguța Vasilescu și-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale parțiale în cadrul secției de votare nr. 123, amenajată în incinta Liceului Tehnologic Transporturi Căi Ferate din Craiova.

„În ultimii cinci ani, Craiova a avut cea mai spectaculoasă dezvoltare dintre marile orașe ale României, pentru că aici s-au derulat cele mai ample investiții, municipiul nostru situându-se pe primul loc între polii de creștere ai țării, din punct de vedere al absorbției de fonduri europene. Totodată, în ultimii ani, am reușit să construim un stadion nou, un spital nou, să avem un teatru nou, un parc acvatic, să reabilităm spitalele și școlile, să introducem rețeaua de alimentare cu apă în absolut toate cartierele, să demarăm un amplu proces de modernizare a infrastructurii rutiere, astfel că acum peste 50 la sută din străzile Craiovei au asfalt nou. De asemenea, în acești ani, am inițiat o serie de proiecte importante și este nevoie acum de o persoană care să se zbată pentru continuarea lor. Aș aminti doar Firul II de aducțiune a apei Isvarna – Craiova, care înseamnă alimentarea întregului oraș cu apă de izvor, fiind, totodată, cel mai mare contract din Europa de Est, un contract de peste 120 de milioane de euro. Toate aceste lucruri nu le-am făcut însă singură, le-am realizat alături de o întreagă echipă, care acum va continua proiectele într-un ritm accelerat, pentru că ne dorim să fim întotdeauna primii. Sunt convinsă că și craiovenii le apreciază, iar dovada o vom avea prin votul de astăzi. Vreau să le mulțumesc tuturor craiovenilor care vin astăzi la urne, indiferent pe cine votează, pentru că este un semnal foarte important pe care îl dau în acest fel”, a declarat ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares