23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

„E un congres atipic, nu mai facem deplasarea la București, votăm aici, în condiții de distanțare , am fost nevoiți să ne împărțim pe două terase pentru a respecta regulile, pentru că suntem cea mai numeroasă delegație dintre filialele partidului. Avem 69 de delegați, număr stabilit în funcție de performanțele electorale ale organizației, lucru pentru care le mulțumim craiovenilor și tuturor doljenilor”, a spus Claudiu Manda.

„Cu cine votăm? E simplu, pentru că noi am adoptat și o rezoluție la nivelul filialei. Îl susținem pe Ciolacu, pentru că avem și doi colegi care candidează la posturi în conducerea centrală în echipa lui. Bineînțeles, fiecare delegat votează însă cum crede de cuviință. La momentul acesta nici nu știm dacă vom avea doi candidați la funcția de președinte la congres”, a adăugat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

„Votul se va desfăşura pe buletine normale, cu urnă de vot, cu comisie de numărare a voturilor. Buletinele de vot au venit de la Bucureşti, sunt sigilate, comisia le va deschide atunci când va începe votul, iar rezultatul va fi anunţat pe un portal, urmând ca buletinele şi procesul verbal să fie trimise apoi la Bucureşti“, a spus Cosmin Vasile, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Dolj.

Actualul președinte interimar a venit cu o echipă din care fac parte foștii premieri , Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, primarul Capitalei, Gabriela Firea, fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, europarlamentarul Claudiu Manda și sociologul Vasile Dâncu.

1. Marcel Ciolacu – preşedinte

2. Gabriela Firea – prim-vicepreşedinte

3. Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte

4. Paul Stănescu  secretar general 

5. Vasile Dâncu – preşedinte al Consiliului Naţional

Vicepreşedinţi pe domenii

1. Mihai Tudose (economic)

2. Lia Olguţa Vasilescu ( Muncă şi Protecţie socială)

3. Doina Fedorovici (Dezvoltare regionala şi locală)

4. Gabriel Zetea ( Administraţie şi Infrastructura)

Vicepreşedinţi pe regiuni

1. Daniel Băluţă (Bucureşti-Ilfov)

2. Victor Negrescu (Centru)

3. Titus Corlăţean (Sud)

4. Ionuţ Pucheanu (Sud-Est)

5. Claudiu Manda (Sud-Vest)

6. Laurenţiu Nistor (Vest)

7. Radu Moldovan ( Nord-Vest)

8. Dragoş Benea ( Nord-Est)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares