Orban despre celebra fotografie din biroul său: Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu şi Orlando Teodorovici.”E, Orbane, dar eu nu am fost la ziua ta!”

 Orban despre celebra fotografie din biroul său: Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu şi Orlando Teodorovici.”E, Orbane, dar eu nu am fost la ziua ta!”

Celebra poză în care premierul Ludovic Orban alături de alți membri ai cabinetului beau și fumează la Palatul Victoria a devenit breaking news-ul serii în online. Paternitatea distribuirii pe facebook e diferită de la o publicație la alta. Cert este că Ludovic Orban după ce s-a dumirit despre ce e vorba l-a creditat ca autor al „difuzării” pe fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, la pachet cu fostul ministru de finanțe, Eugen Orlando Teodorovici. „Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni”, a spus premierul, citat de libertatea.ro

Orban pentru Libertatea:

– Circulă informaţia că fotografia a fost făcută de domnul Ionel Dancă, şeful Cancelariei…

– Nu este adevărat. Ăsta este un fitil băgat în jurul fotografiei.

– Bun, dar cine a făcut-o? Pe cine bănuiţi?

– Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu şi Orlando Teodorovici. Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza.


Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV | Ludovic Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”

Vasilcoiu: Înțeleg că Orban nu poate trăi de grija mea și că spune presei că de la mine e poza! E, Orbane, dar eu nu am fost la ziua ta!

0 Shares