28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Celebra poză în care premierul Ludovic Orban alături de alți membri ai cabinetului beau și fumează la Palatul Victoria a devenit breaking news-ul serii în online. Paternitatea distribuirii pe facebook e diferită de la o publicație la alta. Cert este că Ludovic Orban după ce s-a dumirit despre ce e vorba l-a creditat ca autor al „difuzării” pe fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, la pachet cu fostul ministru de finanțe, Eugen Orlando Teodorovici. „Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni”, a spus premierul, citat de libertatea.ro

Orban pentru Libertatea:

– Circulă informaţia că fotografia a fost făcută de domnul Ionel Dancă, şeful Cancelariei…

– Nu este adevărat. Ăsta este un fitil băgat în jurul fotografiei.

– Bun, dar cine a făcut-o? Pe cine bănuiţi?

– Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu şi Orlando Teodorovici. Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza.


Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV | Ludovic Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3268953873137734&set=a.438826012817215&type=3&theater

Vasilcoiu: Înțeleg că Orban nu poate trăi de grija mea și că spune presei că de la mine e poza! E, Orbane, dar eu nu am fost la ziua ta!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares