Ordin pe unitate: Strigați de Olguța Vasilescu. Face parte din nucleul dur

 Ordin pe unitate: Strigați de Olguța Vasilescu. Face parte din nucleul dur

Fostul primar al Craiovei, Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și Justiției Sociale, trebuie să fie ținta predilectă a protestatarilor din Piața Victorie alături de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.  Nu întâmplător din câte dezvăluie jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob pe siteul sau inpolitics.ro

„Asistăm în mod cert la cel mai bine organizate proteste post-decembriste. Atît doar că liderii sunt nevăzuți, de cele mai multe ori în afara pieței. Iar interesele lor par să excludă nașterea unor lideri ”de teren”. Pentru că, odată creați, aceștia o pot lua pe cont propriu, afectînd planurile inițiale. Să luăm doar un exemplu de lider ”din afară”: în România virtuală a ultimilor ani activează o blogeriță de modă, de mare succes, pe nume Ana Morodan. Mare succes înseamnă foarte mulți urmăritori. Gurile rele spun că tînăra n-are nicio legătură reală cu domeniul fashion, dar asta contează mai puțin. Cert este că Ana Morodan a devenit, de cîteva zile, Ana Ipătescu. Nu mai organizează prezentări de modă, ci proteste de stradă”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob.

Pe contul Ana Morodan apare următoarea postare:  

ATENTIE: Trebuie sa ne organizam concret!!!

Ce putem face diseara, cateva informatii de folos:

1. Nucleul dur din PSD este format din Dragnea, Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu. Trebuie sa strigam in piata si despre ei. E important!

2. E bine ca a iesit Ciorbea. Mingea acum e la Curtea Constitutionala. Acolo sunt si PSDisti. Deci trebuie sa avem in strada mesaje si pentru CC.

Va rog iesiti in strada, sa facem pancarte pentru Curtea Constitutionala. Va rog postati in social media, e important ca oamenii sa fie informati, sa fie inspirati, sa inteleaga ca suntem toti impreuna, nu unii impotriva altora!

 

0 Shares