PUNCT OCHIT

Organizația lui Ponta de la Craiova, condusă de un fost pedelist: E un băiat curajos, a vrut să vină la noi

Victor Ponta a venit la Craiova unde și-a lansat noul partid, ProRomânia, la Hotelul Meliss. Fost premier și fost președinte al PSD, Victor Ponta nu a reușit să atragă de partea sa niciun membru al organizației județene PSD Dolj.

Părăsit de poporul pesedist, Ponta spune că și-a găsit altul: poporul hastag. „Există o generație de oameni care pot să decidă viitorul României care nu se simt reprezentați nici de PSD, nici de PNL.  Nu am plecat de la PSD ca să ajung pe la ședințe. Ne întâlnim când avem lucruri de discutat. Vom folosi mai mult tehnologia pentru că nu e putem bate cu PSD și PNL la partea de organizare”, a spus Ponta.

Revenind la PRO România Dolj, să spunem că organizație locală va fi condusă de Teodor Sas, fost PDL, fost UNPR. „Le e frică de Dragnea, el a fost singurul care a vrut să vină la noi”, a dezvăluit Ponta cum s-a ajuns la varianta Teodor Sas.

Eu fac parte din poporul hashtag, comunic foarte mult pe reţelele sociale, folosesc comunicarea modernă, urmăresc fenomenul. De asta nu duc lipsa dacă nu mă mai invită cineva la televizor, că scriu pe Facebook şi după aceea se preia la televizor ce am scris.

 

0 Shares