19 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

UPDATE: CFR a învins pe FCSB astfel că meciul cu Astra va conta doar dacă partida dintre Cluj și Craiova se va termina la egalitate. CFR are 46 de puncte iar Craiova – 44, un meci mai puțin. Dacă Craiova bate cîștigă campionatul, la fel și CFR cu o victorie își adjudecă titlul. Situația se complică la meci egal. Craiova va avea 45 de puncte și meciul cu Astra iar CFR – 47.

Astra- Craiova, amânare fără sfârșit/ DSP nu permite disputarea meciului

Meciul dintre Astra și Craiova nu se va putea juca nici vineri seara după ce patru jucători au fost testați pozitiv. Secretarul general LPF a declarat că meciul nu se poate desfășura din cauza condițiilor puse de DSP.

Din păcate, sunt trei jucători de la prima echipa si unul de la echipa a doua ale caror teste au ieșit pozitiv. DSP autorizase reluarea activității numai în situația în care existau două testări negative. Meciul nu se poate juca”, a spus Justin Stefan, secretarul general al LPF, pentru Digi Sport.

La acest moment nimeni nu știe ce se va întâmpla cu acest meci în condițiile în care playoff-ul trebuie să se finalizeze pe 3 august iar Craiova are programat meciul cu CFR luni sera. Totul se va decide la Comitetul Executiv de luni, nefiind exclusă varianta ca Astra să piardă meciul cu 3-0 la masa verde, caz în care astralii au anuțat deja că se vor adresa TAS.

Scenarii. Dacă CFR învinge pe Steaua trece la două puncte în fața Craiovei. În ce variante meciul cu Astra nu va mai conta: dacă CFR bate în Bănie, clujenii sunt matematic campioni. Dacă Craiova bate pe Cluj o devansează cu un punct și atunci este noua campioană a României. Dacă meciul dintre Craiova-CFR se termină la egalitate, meciul cu Astra devine decisiv. Dacă CFR nu bate pe Steaua, diferenta dintre cele două echipe rămâne de un punct. Situația se complică în varianta asta. CFR chiar dacă bate pe Craiova nu e matematic campioană. La meci egal între CFR și Steaua va fi egalitate de puncte între Craiova și CFR. Meciul cu Astra va conta, CFR nefiind campioană chiar dacă bate în Bănie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares