Patronul de la Romnicon, în conducerea ALDE Dolj

 Patronul de la Romnicon, în conducerea ALDE Dolj

După plecarea deputatului Ion Cupă la PMP cei din ALDE Dolj s-au trecut în revistă să vadă cine a mai rămas, astfel că în prezența senatorului Varujan Vosganian au încropit un Comitet de Inițiativă privind reorganizarea filialei. Potrivit unui comunicat de presă, întâlnirea de lucru a generat următoarele decizii:

  1. Constituirea unui Comitet Interimar de conducere al organizației format din: ing. Nistor Duval, dr.Amelia Drăcea și ec. Andra Popescu
  2. Desemnarea, în poziția de coordonator al organizației municipale ALDE Craiova, a domnului Dumitru Mănescu, consilier municipal ALDE.
  3. Comitetul Interimar al ALDE Dolj are mandatul de a convoca,în viitorul apropiat,  Delegația Permanentă Județeană, forul statutar al partidului, cel care va desemna noua conducere a ALDE Dolj,  noua conducere a ALDE Craiova si va stabili Strategia organizației pentru alegerile locale.

Prezența patronului de la Taxi Romnicon în conducerea ALDE Dolj nu miră pe nimeni având în vedere relația apropiată pe care acesta o are cu Călin Popescu Tăriceanu. De altfel, prefectul Dan Purcărescu a rămas în funcție tot pe această filieră, Tăriceanu primind în schimbul susținerii guvernului Orban funcții la nivel local.

0 Shares