22 februarie 2024
0 0
Read Time:3 Minute, 18 Second

Deputatul Nicolae Giugea, fost și viitor candidat PNL la Primăria Craiova, a descins sâmbătă în cartierul Brazda lui Novac. Înzestrat cu arsenal de campanie, Nicolae Giugea s-a oprit țintă în piața din zonă pentru a plânge pe umerii locuitorilor din cartier. Ghinion!Acțiunea liberalului a fost văzută și de șeful piețelor din Craiova care a ținut să-i strice postarea candidatului PNL.

GIUGEA: Cerem modernizarea pieței din Brazda lui Novac

Astăzi, alături de colegii mei liberali din organizația Brazda lui Novac, am răspuns solicitărilor locuitorilor din acest cartier care au o nemulțumire foarte importantă. Piața arată deplorabil, cu acoperișuri rupte și mese sparte. Hala este părăsită din 2004 și a fost transformată într-un loc de depozitare a gunoaielor. În timp ce piața din Brazda lui Novac este lăsată în paragină, Primăria a investit milioane în piețele din Brestei și Chiriac care acum sunt închise. Am strâns semnături de la craiovenii care cer modernizarea pieței și vom depune o solicitare la Primărie în acest sens.

MĂRĂCINE: Contractul pentru proiectare si executie a fost semnat in luna septembrie 2023

Ziua si „chifla” pentru vesnicul pierzator al alegerilor pentru Primaria Craiova. Dupa ce, in urma cu cateva zile, s-a facut de ras intr-o postare referitoare la calitatea apei ce curge la robinetele craiovenilor, azi, fiind zi de weekend, Nea Nicu a zis sa se umple de penibil inca o data, oferind urmaritorilor de pe facebook un josnic spectacol de comedie. Nea Nicu si majoretele sale au dat o noua reprezentatie de exceptie la Piata Brazda lui Novac, agitand pampoanele si strigand lozinci pentru o cauza care deja era in curs de realizare. Cu totii au fost adevarati campioni ai show-ului, aducand un strop de culoare politica proiectului de modernizare a pietei Brazda lui Novac. Desigur, sa nu uitam contributia esentiala a colegilor sai din PNL, care au fost impotriva proiectului initial. “Da, fara indoiala, fara ei, probabil ca nimic nu s-ar fi miscat.” E greu sa gasesti o ironie mai dulce decat sa votezi impotriva unui proiect si apoi sa iti faci aparitia cu pancarte legate la gat, cerand exact ceea ce ai blocat in prima faza. Cu siguranta, strategia „intai impotriva, apoi pentru, dar cu mult zgomot” este una care nu va fi uitata prea curand in lumea politica. Desi nu au reusit sa-si aduca clovnul sau trapezistul pentru a completa circul lor politic, echipa lui Nea Nicu a reusit sa faca un spectacol captivant si fara ei. Cu siguranta, nu agitarea pampoanelor a facut diferenta in procesul deja pus in mișcare pentru modernizarea pietei.

Cu toate acestea, as vrea sa aduc cateva precizari:

-Studiul de fezabilitate “Modernizare Piata Brazda lui Novac” a fost realizat, ulterior si aprobat prin HCL,

-Bugetul Piete si Targuri in care la capitolul investitii s-a regasit modernizarea pietei – a fost aprobat,

-Licitatia pentru proiectarea si executia lucrarii a fost finalizata,

-Contractul pentru proiectare si executie a fost semnat in luna septembrie 2023(6 luni proiectare+7 luni executie).

-Proiectarea este gata, urmeaza a fi obtinuta autorizatia de construire. In luna martie se va da ordinul de incepere a lucrarilor.

Și fostul coleg de partid, Dan Păloiu, a intervenit pe subiect: Așa s-a întâmplat și în urmă cu o săptămână când s-a dus pe strada Poligonului încercând să transmită populație din zonă că strada se va reabilita la presiunile făcute de el. Nici vorbă! Realitatea este că strada se va asfalta foarte curând pentru că este în plan. Azi s-a dus în piața din Brazda lui Novac spunându-le oamenilor că o să rezolve el cu reabilitarea. Cât de mojic , mârșav, parșiv poate să fie Nicu Giugea? Maxim, îți spun eu! Primărița a anunțat din septembrie 2023 în toată presa că începând cu aprilie 2024 piața intră în modernizare. Adică, peste două luni! Bă, ești nebun! Giugea ăsta nu are niciun dram de bun simț! Nea Nicule, nu mai minți că îți ia lumea seama!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares