30 mai 2024
0 0
Read Time:56 Second

gust

Schimbare surprinzătoare la vîrful PSRO Dolj. Deputatul Petre Petrescu a fost înlocuit de la şefia organizaţiei judeţene de către  conducerea centrală a partidului pentru lipsă de implicare. În locul lui Petrescu a fost numit deputatul Florentin Gust.  

„Domnul Petrescu nu  a mai participat la şedinţele partidului iar filiala nu se dezvoltă aşa cum am fi vrut noi”, a explicat Florentin Gust decizia conducerii centrale. „O să se schimbe stilul de lucru din filială”, a precizat Gust.

Petre Petrescu s-a arătat surprins de decizia conducerii centrale. „Sunt bulversat. Nu ştiam că am fost schimbat. Eu am reprezentat cât am putut eu de bine partidul, am închiriat şi un sediu central. O să am o discuţşie clarificatoare cu domnul Geoană. Metodele astea de a fi schimbaţi omanii în lipsă nu sunt în regulă. Nu-i normal să aflu de la presă că am fost schimbat. Am lipsit de la şedinţe de partid pentru că am preferat să particip la şedinţele în plen ale Camerei Deputaţilor. Dacă dumnealor fixează şedinţe în acelaşi timp cu şedinţele Camerei Deputaţilor nu am ce să fac”, a precizat Petre Petrescu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares