PLUS DOLJ cere revocarea lui Ivanovici din fruntea Spitalului de Urgență: Este un fost condamnat penal. „Am greșit. Acum sunt fără pată”

 PLUS DOLJ cere revocarea lui Ivanovici din fruntea Spitalului de Urgență: Este un fost condamnat penal. „Am greșit. Acum sunt fără pată”

Numirea liberalului Laurențiu Ivanovici în fruntea Spitalului Județean de Urgență Craiova nu este pe placul celor de la PLUS Dolj care cer urgent revocarea acestuia din funcție. Oamenii lui Cioloș invocă deja celebra condamnare suferită de Ivanovici în urmă cu 17 ani. Ivanovici a fost acuzat în 2003 de fals şi uz de fals. A fost arestat  pentru că a facilitat unor persoane trecerea frauduloasă a graniţei contra unor sume cuprinse între 1500 şi 2000 de mărci.

COMUNICAT PLUS DOLJ

Este unul din multele exemple în care PNL – în special la nivelul județului nostru – începe promițător dar continuă lamentabil. Domnul Ivanovici, de asemenea consilier județean din partea PNL Dolj, a fost în trecut condamnat penal, cu executare, pentru fals și uz de fals. Sunt exact “calitatile” de care noi credem că Spitalul Județean nu are nevoie, mai ales în această perioadă!

PLUS Dolj este conștient de nevoia unei coaliții de dreapta pentru a răsturna conducerea PSD la viitoarele alegeri. Dar exact genul acesta de metehne de care nici PNL nu pare a duce lipsă ne împiedică să vedem o astfel de coaliție funcționând. Nu vom accepta să participăm la înlocuirea baronilor și penalilor din PSD cu baronii, penalii și USL-istii din PNL.

Nu vom alege să ne compromitem. Exact cu un an în urmă, Alianța USR PLUS câștiga în Craiova, în timp ce PNL câștiga la nivel național. În tot acest an s-a văzut limpede ce a înțeles PNL din această victorie.

Ce spune Ivanovici?

„Este o poveste de acum vreo 20 de ani şi de fiecare dată când preiau o funcţie de conducere, mi se aminteşte acea perioadă grea din viaţa mea, deşi vreau s-o uit. Da, am greşit, fosta soţie m-a reclamat, dar acum sunt fără pată. Am demonstrat că a fost o greşeală, că a fost un episod urât din viaţa mea, pe care-l regret. Aşa era în acea vreme. Am vrut să ajut nişte prieteni şi fosta soţie m-a reclamat”, a declarat Laurenţiu Ivanovici, citat de adevarul.ro

0 Shares