22 februarie 2024
0 0
Read Time:49 Second

PLUS propune un tandem format din Lucian Săuleanu-Alexandru Gâdăr la Primărie și CJ Dolj susținut de USRPLUS și PNL, din ecuația alegerilor locale fiind eliminat fostul prefect Nicolae Giugea.

„În cadrul negocierilor, în deplină transparență, PLUS propune: Lucian Săuleanu, candidatul comun pentru Primăria Craiova și Alexandru Gâdăr, candidatul comun pentru președinția CJ Dolj! Este formula pe care o considerăm câștigătoare, dar și acceptabilă la nivelul celor trei organizații”, au anunțat reprezentanții PLUS pe contul de facebook.

Alegerile prezidențiale de anul trecut i-au adus victoria candidatului PNL – Președintele Klaus Iohannis – atât în Dolj, cât și în Craiova. Este foarte important de înțeles cheia acestei victorii, pentru că, realist vorbind, o parte din electoratul USR-PLUS l-a susținut deschis pe candidatul PNL, deja președinte în funcție la acea vreme. Este greu de imaginat acest transfer de notorietate pentru alegerile locale și felul în care domnul Nicolae Giugea ar putea reprezenta profilul alegătorilor USR-PLUS.


https://www.facebook.com/PLUSDolj/?epa=SEARCH_BOX
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares