POLITICA

PNL, oficial în campanie pentru Carol: Solicităm închiderea sediului Operei Române

ionut si badea

PNL solicită ”executivului prin primar Lia Olguța Vasilescu, închiderea sediului Operei Române și alocarea în regim de urgență de fonduri pentru începerea lucrărilor la consolidarea clădirii pentru ca mai apoi să se realizeze și restul lucrărilor absolut necesare pentru desfășurarea în bune condiții a activității școlare”.

„Vă vorbesc dincolo de politică, vă vorbesc ca un părinte. Am un copil care este elev la Carol, mai am încă un copil care a fost elev acolo. Îl trimit zi de zi la școala cu frică pentru că pe clădirea școlii unde studiază sunt lipite coli A4 pe care scrie Atenție cade tencuiala! Aceeași frică o simt și alte câteva mii de persoane, părinți ce-și trimit zi de zi copiii să învețe într-o clădire ce poate cădea oricând. În anul 2012, la deschiderea anului școlar, Lia Olguța Vasilescu a promis că în mandatul său se va rezolva această problemă. Am ajuns ca la finalul mandatului, corpul central să fie încuiat iar cursurile să se desfășoare în locații adiacente clădirii principale. Acest liceu merita mai mult și trebuie reabilitat de urgență!”, a declarat Pavel Badea, președintele PNL Craiova și candidatul partidului la Primăria Craiovei
 
„Nu ai cum să stai de-o parte și să nu te alături demersului a peste 1800 de părinți, nu ai cum să stai de-o parte și să nu te alături personalităților care au absolvit această școală în ultimii 190 ani. Să ne trezim acum, în ceasul al doisprezecelea măcar și să acordăm acestei clădiri importanța pe care o merită!”, a spus Ionuț Stroe, noul director de campanie al lui Pavel Badea. 

0 Shares