Poiana Mare: Directorul, în campanie, spitalul, focar COVID-19

 Poiana Mare: Directorul, în campanie, spitalul, focar COVID-19

Neglijență crasă la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 69, 41 de pacienți și 28 din rândul personalului.

Spitalul din Poiana Mare a devenit deja focar de coronavirus. Transmiterea a venit de la personal către pacienți ceea ce înseamnă că nu s-au respectat măsurile de siguranță impuse de către DSP Dolj via Ministerul Sănătății. Focarul a crescut exponențial de vineri când au fost constatate 18 persoane pozitive( 14 din rândul personalului angajat și 4 pacienți) până miercuri când numărul acestora a ajuns la 69.

Instalat în fruntea spitalului în aprilie 2020, adică în plină stare de urgență, liberalul Claudiu Buzatu, fost viceprimar al comunei, nu pare foarte deranjat de situația unității medicale pe care o conduce, acesta văzându-și liniștit de campania electorală.

Chiar dacă la spital este focar, directorul nu a pierdut nicio zi de când a început oficial campania electorală( focarul a fost confirmat chiar pe 28 august) fără a se afișa pe străzile comunei fiind chiar optimist în ceea ce privește scorul PNL Poiana Mare.

Directorul ține chiar un jurnal de campanie pe facebook .

0 Shares