23 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

ppdd-2

Duminică a fost mare întâlnire regională a organizațiilor PPDD din Oltenia. Entuziasmat, președintele PPDD Dolj  a anunțat planuri mari pentru partid. Luni, Cilibiu s-a aflat la sediul UNPR pentru poza de absorbție a partidului de către UNPR.

„Sunt mândru că reprezint în continuare Partidul Poporului Dan Diaconescu de peste cinci ani. Vreau să mulţumesc în primul rând conducerii centrale a partidului. Vreau să vă menţionez că avem în sală cinci dintre membrii ai Biroului Naţional de Conducere. De asemenea, vreau să mulţumesc pentru prezenţă, loialitate, perseverenţă şi continuitate, celui mai important preşedinte de partid din România, doamnei Simona Man. Ne aflăm la finalul unui mandat electoral. Ne apropiem de anul 2016, cu toţii avem lecţia învăţată din cele patru campanii pe care le-am trecut împreună. Am fost împreună la alegerile din 2012 şi am văzut cât de greu a fost şi cât a trebuit să muncim împreună pentru rezultatul pe care l-am obţinut. Vreau să vă spun doar atât: că acum când partidul trece printr-un moment de cumpănă, prin frământări, mai ales printr-o poziţionare pe eşicherul politic românesc destul de delicată, eu zic că nu trebuie să ne pierdem cumpătul, optimismul, atitudinea de învingător. În 2016 trebuie să dăm totul sau nimic, pentru că de acest an electoral depinde soarta partidului nostru. Săptămâna trecută am fost la o emisiune tv, la care realizatorul a pus pe burtieră „PPDD trăiește”. Eu vă spun: Nu numai că trăiește, dar a rezistat și rezistă în continuare tuturor presiunilor și plecărilor și veți vedea că în perioada următoare va face și valuri” , a spus Cilibiu, de pe scena Operei Române Craiova, citat de oltenasul.ro.

Luni,  președintele UNPR Gabriel Oprea și președintele PPDD, Simona Man, au anunțat public la sediul UNPR absorbția de către UNPR a PPDD. 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares