21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Prefectul județului Dolj, Sorin Răducan, și-a anunțat demisia din funcție din motive personale. Sorin Răducan a fost menținut în funcție de guvernul tehnocrat, organizînd fără probleme atât alegerile locale cât și cele parlamentare. 

„La final de mandat, după mai bine de doi ani şi jumătate în care am fost onorat să reprezint judeţul Dolj din poziţia de prefect, îmi exprim speranţa că am reuşit să ating nivelul de importanţă şi demnitate pe care îl solicită această funcţie. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu consider că am vegheat cu intransigenţă la respectarea şi aplicarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor, a hotărârilor Guvernului, precum şi a ordinii publice, aşa cum mi-am luat angajamentul la momentul învestirii în funcţie. De asemenea, am susţinut toate măsurile ce mi-au fost propuse pentru a duce la relansarea economică a judeţului nostru. Doresc să le mulţumesc tuturor reprezentanţilor instituţiilor şi structurilor cu care am colaborat foarte bine pe parcursul desfăşurării mandatului meu de prefect, reuşind astfel să ducem la îndeplinire obiectivele propuse în Programul de Guvernare şi să păstrăm un echilibru în întreg judeţul. De asemenea, doresc să transmit mulţumiri colegilor din cadrul Instituţiei Prefectului, asigurându-i totodată, de aprecierea mea faţă de modul în care îşi desfăşoară activitatea în aplicarea legii şi în slujba cetăţenilor. Nu în ultimul rând, mulţumesc reprezentanţilor mass-media pentru buna colaborare pe care am avut-o şi pentru modul echidistant în care au relatat de fiecare dată activitatea Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj. Vă asigur că şi de acum înainte, indiferent de funcţia ocupată, voi da dovadă de aceeaşi imparţialitate şi corectitudine în activitate”, a declarat Sorin Răducan, conform unui comunicat de presă transmis de Prefectura Dolj.

Surse politice au declarat pentru PUNCT OCHIT că funcția ar fi vizată de un reprezentant ALDE. Aceleași surse ne-au declarat că Anișoara Stănculescu ar fi o variantă pentru preluarea postului de prefect. 

UPDATE: Favorit pentru preluarea funcției de prefect ar fi Dan Purcarescu, inspector in cadrul ITM Dolj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares