3 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second
În disperarea de a da o mana de ajutor celor de la ACL Dolj, doar, doar și-or mai crește scorul dezastruos de la prezidenţiale, un cotidian local și-a trimis oamenii în teritoriu pentru a găsi lucruri care să îi incrimineze pe cei de la putere.

Drept exemplu au dat școala din Ghindeni, unde spun ei ca elevii dintr-o clasă ”au de suferit pentru că trebuie să facă orele într-o încăpere al cărei tavan a început să aibă mucegai” pentru că ”apa de ploaie și-a făcut cale până în clasă, din cauza stadiului în care se află acoperișul”.

Ce nu spun cei de la cotidianul cu pricina este că primarul PDL din Ghindeni nu a fost în stare să facă absolut nimic pentru această școală, deși Ghindeni a fost sat al comunei Malu Mare, iar Marin Motoi a fost primar în această localitate în perioada 1998 – 2004.

Ar fi putut să îl repare atunci, acest acoperiș, sau ar fi putut să îl roage pe Boc, cât a guvernat România, să îi aloce sumele necesare primarului care era din partea PSD.  Demagogia și minciuna sunt în fișa postului la cei care îl susțin pe Iohannis.
Ce uită să spună și cei de la ziar și primarul PDL, Marin Motoi, este că față de anul 2012, când Boc guverna România, când județul Dolj a primit 60 de miliarde de lei, anul acesta au fost alocați 500 de miliarde. Bani care au mers către comunitățile din Dolj și inclusiv către cei de la Ghindeni.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares