28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

„Primul medic din Dolj care a plecat la îngeri…A pierdut lupta cu Covid 19…Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este anunțul trist făcut de medicul Livia Davidescu de la Spitalul Județean De Urgență Craiova. Este vorba de medicul de familie Cristiana Pârșoi.

În urmă cu câteva zile fiica acesteia, și ea medic la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, a făcut un anunț pe facebook în care cerea ajutorul pentru mama sa. Din păcate mama sa nu a mai putut fi salvată.

„Vă rog din suflet, dacă ați avut sau cunoaștesti pe cineva care a fost depistat pozitiv covid si vindecat cu cel putin 14 zile în urmă (fapt justificat prin rezultat negativ al testului PCR și bilet de externare) cu grupa de sânge A2 sau 01, vă rog mergeti să donați la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova din str. Tabaci nr. 1 sau dacă sunteți/ cunoașteți pe cineva din București la Institutul National de Hematologie Tranfuzională din București. Numele primitorului este PÎRȘOI CRISTIANA… Vă rog doar să mă ajutați să salvez viața mamei mele! Și vă rog redistribuiți să ma ajutați să găsim donatori!!”

Postarea a avut peste 2000 de distribuiri.

https://www.facebook.com/ema.pirsoi/posts/3894474900568777

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares