29 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Guvernul tehnocrat a reușit într-un final să rezolve problema terenului pentru construirea spitalului regional Craiova. Este vorba de o hotărîre de guvern prin care se transferă un teren de la Ministerul Apărării Naținale la Ministerul Sănătății. Subiectul a devenit  motiv de polemică între PNL și PSD. 

stroe

Evenimentul a fost  perceput de deputatul Ionuț Stroe ca un cadou pe care îl primește Craiova la doi de la alegerea președintelui Klaus Iohannis. „Terenul pentru construirea Spitalului Regional a fost transferat către Ministerul Sănătății. 16 noiembrie este, fără îndoială, o zi mare pentru PNL și Craiova în special. Nici că puteam primi un cadou mai frumos la aniversarea a 2 ani de la alegerea Președintelui Klaus Iohannis, din partea Cabinetului Cioloș: Craiova primește prin HG-ul de mai jos, cea mai mare investiție de după Revoluție. Promis și realizat”, a scris deputatul pe facebook. 

olguta

Replica a venit tot pe facebook, de la primarul Lia Olguța Vasilescu:  Acum ati inteles, dragi olteni, de ce au intarziat Ciolos si PNL timp de un an construcția Spitalului Regional Craiova, negociat de Ponta cu Comisia Europeana? Nu gaseau niciun eveniment politic de care sa se lege!!! Incredibil! (…) Ca sa va amintiti cum a aparut HG-ul cu terenul pentru spital. Adresele administratiei locale au zacut in sertarul guvernului pana a sunat Corina Cretu sa ii traga de maneca. Iar gusterii de la PNL-ul local si acum cred ca si-a adus cineva aminte de Craiova doar fiindca „slavitul” facea doi ani de cand si-a pogorat duhul sfant peste prostime”.

Cele trei spitale regionale -Iași, Cluj și Craiova au fost anunțate de Victor Ponta în aprilie 2015

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares