30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru un președinte care să poată asigura climatul de liniște necesar realizării unor proiecte majore, în beneficiul României.   

„Am votat cu speranța că, din această seară, vom avea un președinte care știe să unească, nu să dezbine, care îi poate aduce în jurul mesei pe cei ce trebuie să rezolve problemele țării. Am votat cu gândul că, în Dolj, vor fi continuate marile proiecte începute de PSD: drumul expres Craiova – Pitești, Spitalul Regional de Urgență, dezvoltarea aeroportului din Craiova sau modernizarea unor drumuri importante. Am votat cu gândul că aici, în județul nostru, la fel ca și în primul tur al alegerilor, ne vom plasa pe podiumul național în ceea ce privește rezultatul. Am votat gândindu-mă la oamenii cu care am discutat, în toate localitățile în care am ajuns în ultimul timp, și la faptul că ei își doresc o perioadă de liniște, în care prioritatea să o reprezinte lucrurile care trebuie realizate, iar problemele principale să fie rezolvate pe plan intern, de către instituțiile românești“, a declarat Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru Președinția României în cadrul secției de votare nr. 4, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares