Prisnel a câștigat la mustață competiția internă pentru Primăria Craiovei. Deputatul USR ar putea candida la șefia CJ Dolj

Useristii doljeni si-au ales, sâmbătă, la Hotel Ramada reprezentanții pentru alegerile locale din acest an (rămâne de văzut când vor fi organizate). Adrian Prisnel este candidatul la Primăria Craiovei iar Silviu Bratu la președinția CJ Dolj.

Pentru candidatura internă la Primăria Craiovei s-au înscris deputatul Adrian Prisnel , Cezar Drăgoescu și Cosmin Teodorescu.

După două runde de alegeri, deputatul s-a impus în fața lui Cezar Drăgoescu, diferența dintre cei doi fiind de patru voturi. Prisnel a primit 54 de voturi iar Drăgoescu-50.

Tot sâmbătă useriștii și-au votat și listele de la Consiliul Local Craiova și Consiliul Județean Dolj. Interesant este că la CL Craiova, Cezar Drăgoescu a obținut mai multe voturi decât Adrian Prisnel.

După cum se știe, USR va candida în alianță cu PLUS astfel că este posibil ca Prisnel să candideze la șefia CJ Dolj iar reprezentnatul PLUS, cel mai probabil Lucian Săuleanu, la Primăria Craiovei.

Foto: Ilie Neagoe, facebook

0 Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*