0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Deputatul Prisnel, președintele USR Dolj, a scris o lungă postare despre alegerile locale. Postarea, în 30 de puncte, atinge o plajă largă de subiecte din interiorul și exteriorul alianței. Nu are rost să înșirăm toate pozițiile exprimate de deputatul USR, o postam mai jos, concluzia fiind că de vină pentru eșecul pierderii primăriei Craiova sunt Gabriel Păunică și Lucian Săuleanu. Prisnel ca și alți cântători ai alianței anti-Olguța cred că în politică e ca-n matematică. Realitatea este că Nicolae Giugea nu a reușit să ia nici măcar scorul PNL pe Craiova (diferența fiind de 3000 de voturi) greu de crezut că ar fi putut absorbi toate voturile PNL-USRPLUS în eventualitatea în care era candidat unic. Lucru confirmat chiar de Prisnel care spune că 75 la sută dintre votanții USRPLUS și PNL ar fi vrut un candidat unic: Craiovenii erau deja convinși de ani buni. Din sondajul USR reiese că 3 din 4 craioveni au vrut un candidat unic USRPLUSPNL la Craiova.

Ce nu explică deputatul Prisnel, direct responsabil de campania pe județ, este contraperformanța de avea candidați în numai 33 de localități din 111 și ratarea intrării în CJ Dolj.

La final, Prisnel își anunță colegii că își va depune mandatul de președinte și le va cere un vot de încredere: Analize vor mai fi, mai bune, mai complexe, îmi voi face și eu propria analiză și o voi prezenta colegilor din USR Dolj cărora le voi cere un vot de încredere. Așa consider că este normal.

https://www.facebook.com/prisnel/posts/867612720309750
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares