13 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Petru Becheru, martorul-denunțător din Dosarul Fațada, continuă campania agresivă pe facebook la adresa primarului Craiovei. Becheru postează pe contul de facebook mesaje cu tentă sexuală și tot felul de inepții. În aceste condiții, primarul Craiovei ia calcul să solicite o expertiză psihiatrică pentru Becheru.

denunt1

„Cert este că denunțătorul este transformat într-un hărțuitor pentru că văd că scrie în continuare tot felul de prostii, de mizerii despre mine. Nu mă simt amenințată că mie nu mi-e frică de nimic, dar nu e în regulă”, a declarat Lia Olguța Vasilescu. O să cerem o expertiza psihiatrică  unei instanțe”, a precizat primărița.

Avocatul Olguței Vasilescu spune că judecătorii sunt cei care trebuie să analizeze manifestările lui Becheru.  ”Să facem o distincție, am spus-o și astăzi, cred că trebuie să existe un set de reguli aplicabile tuturor participanților la procesul penal. Ce este particular în cazul acestei spețe este că din aprilie 2016 și până în iunie 2016, apărarea doamnei Olguța Vasilescu, noi am tăcut. Asalturile au fost repetate, acest lucru nu putea rămâne la nesfârșit în tăcere. Iată că astăzi a existat o a doua soluție favorabilă. N-aș vrea ca noi să continuăm acest schimb de replici pe Facebook. Judecătorii sunt cei care trebuie să analizeze manifestările acestei persoane. Acest schimb de replici trebuie să înceteze și să începem demersurile în instanță” a spus Alexandru Chiciu la Antena 3.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares