12 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

! Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova face apel către membri Consiliul Local al Municipiului Craiova și ai Consiliului Județean Dolj, precum și către dl. Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj și dl. Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova, să sisteze orice cheltuieli și investiții din bugetul public care pot fi amânate și nu au caracter de urgență și să realoce resursele financiare respective pentru susținerea spitalelor din subordine, în efortul de prevenire și combaterea a pandemiei care afectează comunitatea noastră.

Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova consideră că prioritatea zero este alocarea tuturor resurselor disponibile pentru asigurarea echipamentelor de protecție sanitară pentru cadrele medicale din spitalele Craiovei și județului Dolj, precum și pentru procurarea medicamentelor și aparaturii medicale necesare tratamentului persoanelor infectate cu Covid-19. Totodată, PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova face apel la autoritățile orașului Craiova și județului Dolj de a considera ca foarte importantă în această perioadă de criză, susținerea asistării medicale și sociale a copiilor care suferă de boli grave sau incurabile, precum și a bătrânilor singuri sau asistați în căminele pentru persoane vârstnice.

Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova solicită Consiliului Județean Dolj, Primăriei Craiova, Direcției de Sănătate Publică, ISU Dolj și tuturor instituțiilor publice din Craiova și Județul Dolj, să respecte legislația privind achizițiile publice, astfel încât să fie evitată orice politizare și orice ilegalitate în procesul de alocare a resurselor bugetare destinate luptei împotriva pandemiei. Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova va monitoriza, conform legislației privind transparența în gestionarea fondurilor publice, activitatea desfășurată de instituțiile publice din Craiova și județul Dolj în efortul național de combatere a pandemiei.

Nu în ultimul rând, Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova face apel la parlamentarii și europarlamentarii județului Dolj, la conducătorii cultelor religioase din comunitatea noastră și la managerii de instituții publice să facă dovada solidarității lor față de cetățenii pe care îi reprezintă și să doneze lunar spitalelor publice din comunitatea noastră o parte din cuantumul salariilor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares