POLITICA

PSD a strâns 36.000 de semnături pentru candidatura lui Mihail Genoiu

Candidatul PSD la Primăria Craiovei, Mihail Genoiu, a intrat oficial în cursa pentru scaunul de edil-șef al Băniei. Alături de Mihail Genoiu au fost câteva sute de pesediști, printre care președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, parlamentari, consilieri locali și județeni.  PSD a depus la dosarul de candidatură peste 36.000 de semnături.

 Manda: Mulţumim craiovenilor pentru că ne-au susţinut prin semnătura lor

Claudiu Manda: Am depus candidatura lui Mihail Genoiu. Am reuşit să strângem 36.000 de semnături . Ne aşteptăm ca la alegeri să luăm peste 50%, le mulţumim craiovenilor pentru că ne-au susţinut prin semnătura lor, pentru că ne-au susţinut prin votul lor şi la alegerile parlamentare şi la alegerile locale de acum un an de zile. Când am ales ca la alegerile acestea să ne reprezinte Mihail Genoiu am ales exact persoana care trebuie, cea care este capabilă să continue proiecte în următorii trei ani, pentru că sunt multe proiecte în derulare, iar Guvernul susţine foarte multe proiecte locale şi atunci aveam nevoie de o persoană potrivită. Dacă vă uitaţi în spate am venit cu circa 300 de oameni, iar dacă fiecare va aduce câte 100 de oameni la vot deja sunt voturile care ne trebuie, având în vedere că din punctul nostru de vedere nu vom avea o participare de 100.000 de oameni.

Olguța Vasilescu: nu îmi este indiferent cine va deveni primar al Craiovei

Olguţa Vasilescu: În urmă cu un an de zile eram tot aici, eu în altă postură, tot cu Mihail Genoiu pentru că făcea parte din echipa mea aşa cum a făcut parte în ultimii 5 ani de zile. Acum un an îmi depuneam eu candidatura şi mă susţinea Mihail Genoiu, acum îşi depune candidatura Mihail Genoiu şi sunt alături de el, aşa cum este alături toată organizaţia PSD Craiova şi nu numai.  Urmează o perioadă destul de grea pe care am mai trăit-o, este o perioadă în care se împroaşcă cu noroi de către candidaţii care nu au niciun proiect şi care nu au nimic de spus, noi nu vom face acest lucru, vom avea o campanie în care vom vorbi despre proiectele noastre şi vreau să vă spun că nu îmi este indiferent cine va deveni primar al Craiovei. Am reuşit să imprim oraşului un ritm de dezvoltare care nu s-a mai întâmplat în foarte multe localităţi din România în ultimii ani, am reuşit să fim pe primul loc la absorbţia de fonduri europene, am reuşit să atragem foarte mulţi bani de la bugetul naţional, ceea ce se va întâmpla şi în aceste zile. Când am optat pentru funcţia de ministru, logic m-am gândit cine va urma la conducerea Primăriei şi m-am gândit că nu poate fi o persoană mai potrivită decât cea cu care am lucrat în ultimii 5 ani de zile la toate proiectele Craiovei şi care cunoaşte proiectele şi trebuie să le deruleze în perioada următoare. şi ritmul accelerat de dezvoltare să fie continuat. Are o treime din CL, deci va fi foarte simplu să ăşi după la capăt proiectele şi foarte uşor pentru orice candidat dacă ar câştiga pentru că în general candidatul vine şi cu echipa lui, or echipa PSD deja a câştigat anul trecut alegerile.

Genoiu:  Nu am niciun fel de emoţii şi sunt foarte încrezător în aceste alegeri

Mihail Genoiu: Nu am niciun fel de emoţii şi sunt foarte încrezător în aceste alegeri pentru că de 5 ani de zile craiovenii sunt alături de noi, de 5 ani de zile craiovenii au văzut ce se întâmplă în oraşul Craiova şi îi asigur pe toţi craioveni că ritmul nu va scădea, că vom menţine acelaşi ritm de dezvoltare. Sper ca la sfârşitul celor trei ani de mandat să fim în coasta Clujului, să fim al treilea oraş din România ca dezvoltare din toate punctele de vedere.

Stirea Inițială

Candidatul PSD la Primăria Craiovei, Mihail Genoiu, va depune duminică dosarul de candidatura la funcția de edil-șef al Băniei.  „Domnul Mihail Genoiu va depune duminică, 21.05.2017, ora 10:30, la Biroul Electoral de Circumscripţie Nr.1 Craiova, cu sediul în Primărie, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar al Municipiului Craiova. Delegaţia va fi condusă de președintele PSD Dolj, vicepreședintele Senatului României Claudiu Manda și președintele PSD Craiova,  doamna ministru Lia Olguța Vasilescu”, se precizează într-un comunicat remis de PSD Dolj. 

0 Shares