PUNCT OCHIT

PSD Dolj a anunțat vineri lista pentru parlamentare: vor scor mai mare ca la locale

PSD Dolj a anunțat vineri, într-o conferință de presă, lista pentru parlamentarele de la sfărșitul acestui  an. Pe locuri eligibile se află greii partidului – Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Ion Călin – Radu Preda, administrator public al orașului, Alina Tănăsescu-vice la CJ Dolj, șefa de la tineretul social democrat – Alexandra Presura, șeful SGA Dolj – Florin Stancu  și Eliza Peța, director la SC Salubritate SRL. Primarul Craiovei a declarat că în proporție de 99 la sută nu renunță la funcția de edil-șef al Băniei.

1

Manda: Ne propunem să luăm cel puțin 2 senatori din patru și 5-6 deputați din 10

„Am avut o ședință de Birou Permanent Județean și dincolo de procedurile pentru pregătirea campaniei electorale am aprobat lista de candidați pentru Parlamentul României. Am aprobat o listă de 10 candidați pentru Camera Deputaților și 4 candidați pentru Senat, cu o singură abținere. Această hotărâre a Biroului Județean a fost aprobată în ședința Comitetului Executiv Județean, de asemenea cu o sigură abținere. Acestea sunt propunerile pe care Biroul Județean le face către Comitetul Executiv Național, urmând ca marți, 25 octombrie 2016, în ședință lista să fie validată. Am încercat să avem pe listă și oameni tineri și femei, oameni noi și cu experiență. Cred că am reușit să prezentăm o listă de care suntem mulțumiți și mândri. Ne propunem să luăm cel puțin 2 senatori din patru și 5-6 deputați din 10. Din cele 9 locuri la care sperăm, sunt 5 femei. Azi am mai luat o decizie și anume aceea de a o desemna pe doamna Olguța Vasilescu coordonatorul campaniei județene. Este una dintre persoanele de care suntem mulțumiți și care credem că va coordona cel mai bine campania din această toamnă, cu mențiunea că directorul campaniei electorale este președintele executiv Ion Călin”, a precizat în conferința de presă președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

2

 Olguța: Venim pe listă cu oameni tineri,cu multe femei 

„Venim pe listă cu oameni tineri, o medie de vârstă de 38 de ani, cu multe femei. Chiar discutam cu președinta organizației de femei la nivel național și își dorea ca pe listă să mai fie cel puțin o femei în afară de mine iar eu am întrebat-o dacă se supără dacă vor mai fi 5. Cred că am întrunit toate criteriile pe care și le-a dorit partidul de la noi. Pe de altă parte, trebuie să luptăm în această campanie electorală ca să avem un scor mai mare decât cel pe care l-am înregistrat la alegerile locale pentru că știm foarte bine, cel puțin cei care lucrăm în administrație, că dacă există un guvern politic al PSD se vor întâmpla foarte multe lucruri bune. Vedeți cum pe guvernarea actuală nu s-a mai întâmplat nimic bun de un an de zile în ceea ce privește ajutor din partea Guvernului pentru Craiova și Dolj. Suntem foarte conștienți care este miza acestor alegeri și de aceea vom face tot ce ne stă în puțință pentru a obține un scor cât mai mare”, a adăugat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, vicepreședinte PSD.

Prioteasa: PSD Dolj vine acum în fața dumneavoastră cu o listă de oameni noi

„Organizației PSD de la Dolj îi sunt cerute cele mai bune rezultate pentru că de-a lungul timpul Craiova și Doljul au dat cele mai bune rezultate și am fost mereu pe podium. PSD Dolj vine acum în fața dumneavoastră cu o listă de oameni noi, cu rezultatele care s-au obținut de către Primăria Craiova și Consiliul Județean. Ne ducem în fața oamenilor și le spunem ceea ce am realizat pentru ei și ce se poate realiza cu un guvern PSD. Suntem alături de candidații PSD și îi susținem cu toată forța noastră”, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Camera Deputaților:

 1. Lia Olguța Vasilescu
 2. Ion Călin
 3. Alina Tănăsescu
 4. Alexandra Presură
 5. Florin Stancu
 6. Eliza Peța
 7. Valerică Pupăză
 8. Ovidiu Flori
 9. Mihai Neațu
 10. Marin Marian Viorel

Senat:

 1. Claudiu Manda
 2. Radu Preda
 3. Lavinia Craioveanu
 4. Cosmin Vasile

0 Shares