30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

COMUNICAT PSD DOLJ:

Înainte cu câteva zile de primul tur al alegerilor prezidențiale, ACL Dolj își continua campania electorală murdară. După ce un vicepreședinte PSD Daneți a fost lovit cu bestialitate în cap cu un obiect contondent de către viceprimarul PDL, cei de la ACL Dolj l-au trimis în teren pe cel mai recalcitrant membru, pe Isidor Răducea.

Acesta, împreună cu mai mulți indivizi, umblă prin județul Dolj rupând afișe și tăind bannere, încercând în acest fel să îi provoace pe membrii și militanții PSD Dolj. Că nu a trecut nici o campanie electorală în care Isidor Răducea să nu fie implicat într-un scandal este un lucru cunoscut de toată lumea.

În anul 2008, cu o zi înaintea alegerilor locale primarul Nica Constantin făcea o plângere la poliţie, susţinând că secretarul coordonator al PNL Dolj, Isidor Răducea, i-a dat un pumn în gură. Mai exact maşina cu care se deplasa Nica Constantin a fost blocată în trafic de un Mercedes, iar din verificările poliţiştilor s-a stabilit că Isidor Răducea, s-a urcat pe Dacia primarului, după care l-a lovit pe acesta cu pumnul în faţă.

Tot în 2008, Isidor Răducea a fost acuzat că a lovit o femeie, iar acesta a recidivat și la alegerile din 2009.

În toate campaniile electorale scandalurile au fost provocate de Isidor Răducea. La fel s-a întâmplat și în comuna Leu, unde acest individ a adus injurii membrilor și militanților PSD, și a dorit să îl bată pe viceprimarul PSD, Vasile Botofei, toate acestea după ce rupseseră afișele și tăiaseră bannerele PSD.

PSD Dolj nu promovează violența și încearcă să facă o campanie electorală de informare a cetățenilor, pentru ca fiecare alegător să voteze în cunoștință de cauză. Le recomandăm celor de la ACL Dolj să își țină cățeii în lesă și să nu mai denigreze adversarii politici prin tot felul de pliante total neadevărate, împrăștiate prin tot județul de indivizi de teapa acestui Isidor Răducea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares