POLITICA

PSD Dolj merge tot pe mâna lui Liviu Dragnea. Neacșu, susținut la funcția de președinte executiv, Olguța Vasilescu și Paul Stănescu, la vicepreședinți

Social-democrații doljeni au adoptat două rezoluții în cadrul Conferinței Extraordinare prin care iși arată susținerea față de actualul presedinte al partidului, Liviu Dragnea. Totodată, social-democratii au decis să-l susțină pe Marian Neacșu la funcția de presedinte executiv. PSD Dolj ii va sprijini pe Lia Olguta Vasilescu si Paul Stănescu la funcțiile de vicepreședinte la nivel national. 

„Având în vedere prevederea statutară de alegere a președintelui de către toți membrii de partid și rezultatul scrutinului organizat în 2015, la care domnul Liviu Dragnea a obținut peste 420.000 de voturi, dar si menținerea actuală a acestei prevederi în statut la Congresul din 10 martie 2018, organizația PSD Dolj susține atât menținerea prevederii statutare a alegerii președintelui partidului de către toți membrii de partid, cât și susținerea în continuare a domnului Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al partidului. Aceasta susținere este și rezultatul activității președintelui Liviu Dragnea la alegerile parlamentare din decembrie 2016 în baza unui Program de Guvernare elaborat pentru prima dată în România de către un partid politic, dar mai ales modul de urmărire a îndeplinirii tuturor prevederilor sau angajamentelor asumate prin acest program. Conferința Organizației Județene a PSD Dolj întrunită în 3 martie anul curent, acorda mandat delegațiilor la Congresul din 10 martie 2018 pentru a susține menținerea în fruntea Partidului Social Democrat a președintelui Liviu Dragnea, garanție sigură a îndeplinirii obiectivelor prevăzute în Programul de Guvernare 2016 – 2020″.

Rezoluție PSD Dolj

  • Pentru funcția de președinte executiv al partidului, Organizația PSD Dolj, propune si susține candidatura domnului Marian Neacșu, actualul secretar general al partidului, care pe parcursul exercitării acestei funcții a demonstrat capacitate organizatorica, pregătire politica si profesionala si a promovat principii echidistante fata de toate organizațiile județene.
  • Pentru funcția de vicepreședinte al partidului, organizația noastră, susține candidatura doamnei Lia Olguța Vasilescu, președinta organizației municipale PSD, vicepreședinte al partidului in aceasta legislatura, ministrul muncii si justiției sociale. Doamna Lia Olguța Vasilescu a demonstrat in activitatea sa politica si profesionala, fermitate si competenta in promovarea programului de guvernare, in susținerea programului politic al partidului, realizând in acest fel una dintre cele mai bune comunicări, atât la nivel național cat si local. A militat permanent pentru dezvoltarea continuă atât a municipiului Craiova, a județului Dolj și a regiunii noastre susținând permanent proiecte și programe cu caracter economic de infrastructură sănătate și educație. La aceasta adăugăm faptul că este primul ministru al muncii care promovează și își asumă pentru prima dată o lege a salarizării cât si a pensiilor.
  • Tot pentru funcția de vicepreședinte al partidului, organizația de la Dolj, susține candidatura domnului Paul Stănescu, președintele Organizației Județene OLT a PSD, Vicepriministrul și Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care prin activitatea sa profesionala si politica, a demonstrat o implicare permanenta pentru dezvoltarea regiunii Oltenia, și programe de dezvoltare armonioasă a tuturor regiunilor si localităților din tara.
0 Shares