PUNCT OCHIT

PSD Dolj: Președintele secției de votare din comuna Secu, prins în timp ce făcea campanie pentru PNL, l-a atacat pe primarul PSD cu pietre


„Chiar dacă legea nu îi permite, președintele uneia dintre cele două secții de votare din comuna Secu a fost văzut de nenumărate ori în ultimele zile făcând campanie electorală pentru PNL. În ciuda sesizărilor către BEJ, Jianu Marius Viorel, care este și secretarul Primăriei Secu, nu a renunțat și a continuat să meargă prin localitate, încercând să convingă cetățenii să voteze PNL. Situația a escaladat în cursul zilei de vineri – 24 mai, când același individ, al cărui fiu este președintele PNL Secu, l-a atacat cu pietre pe primarul localității, Dan Victor Marian”, se precizează într-un comunicat al Biroului de Presă al PSD Dolj.

„Noi i-am atras atenția după ce a fost desemnat președinte al secției de votare că nu are dreptul să facă campanie, dar el a continuat să meargă prin localitate cu un specimen de buletin de vot, arătându-le oamenilor să pună ștampila pe PNL. Am făcut sesizări la autoritățile competente, dar acest lucru nu l-a descurajat. Ieri (vineri – 25 mai), în jurul orei 13:00, i-am văzut din nou mașina parcată în fața casei unui cetățean și am oprit pentru a-i face poze, pentru că avea mașina plină de materiale electorale. N-am mai apucat pentru că individul a ieșit din curte și a început să mă lovească cu pietre. Am sunat la 112, am depus o plângere și apoi am mers la spital deoarece am fost lovit destul de serios“, a declarat edilul comunei Secu, Dan Victor Marian.

Pentru cele întâmplate au fost depuse plângeri, atât la Biroul Electoral Județean Dolj, precum și la Poliție. Așteptăm ca instituțiile abilitate să ia măsurile care se impun în acest caz. 

0 Shares