29 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

„Soarele vieţii a apus pentru noi, când valurile nemiloase te-au răpit. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care, nu vor fi niciodată suficiente pentru a alina durerea dragul nostru înger! Strigăm de răsună universul şi este în zadar! Puiule, vei rămâne soarele şi aerul nostru! Te vom iubi, dincolo de puterile omeneşti şi de imaginaţia oricui!”. Este mesajul cutremurător postat de familia lui Radu Dinu, tânărul de 25 de ani care a murit înghițit de apele mării din Lefkada duminica trecută.

Cu nemărginită durere, vă anunțăm că înmormântarea fiului nostru Dinu Radu va avea loc DUMINICĂ, 17 IULIE 2022 . CEI CARE VOR SĂ-I APRINDĂ O LUMÂNARE ȘI SĂ-I ADUCĂ UN ULTIM OMAGIU, O POT FACE LA CASA PĂRINTEASCĂ DIN COMUNA AMĂRĂȘTII DE JOS!

Familia Dinu

Sâmbătă, încă de la prima oră a dimineţii, zeci de prieteni, colegi şi rude au venit la casa părintească din Amărăştii de Jos să aştepte cortegiul funerar, iar când a apărut pe uliţă maşina mortuară, oamenii au început să plângă în hohote. Printre suspine, se auzea doar vocea primarului care tot repeta: „Deschideţi porţile, mi-a venit băiatul acasă! Deschideţi porţile! Deschideţi Porţile!”, scrie Adevărul.

Pe contul de facebook al tânărului au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe și de încurajare pentru părinții îndoliați.

„Dumnezeu sa-i primească sufletul în împărăția Sa! Lacrimi, lacrimi, lacrimi.. Sincere condoleanțe!”

„Sunt copleșită, cuvintele nu au nicio valoare sa va aline suferința! Dumnezeu sa vă dea putere să treceți cu bine prin necaz!”

„Durerea mare nemărginită, cuvintele sunt de prisos uneori viata este atit de nedreapta. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească drum lin către îngeri, Radule”

„Doamne nu mi vine sa cred Dumnezeu sa-l odihnească în pace, sincere condoleanțe Dumnezeu sa va de-a putere să treceți peste acest necaz”.

„Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Sincere condoleanțe!”

„Sincere condoleanțe,Dumnezeu să-l odihnească în pace,înger nevinovat ,iar vouă multă putere pentru a trece peste această tragedie cumplită!”

„Cuvintele nu pot descrie regretul pierderii unui copil! Drum lin către îngeri ! Sincere condoleanțe! Iar voua, celor care ați rămas cu durerea, sa va dea Dumnezeu putere!”

„Niciun cuvânt nu o sa vă aline durerea, sincere condoleante ! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Îmi pare extrem de rău! Nu am cuvinte, nu există durere mai mare..Dumnezeu să vă dea putere și să vă aline sufletele”

„Sincere condoleante!Dumnezeu sa.l odihneasca in pace!Offff……o durere prea mare pentru parintii,nu exista cuvinte”

„Dnezeu să-l odihnească suflet așa de tânăr drum lin spre înger Dumnezeu să te aibă in pace”

„Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace iar vouă să vă dea putere și curaj că să mergeți mai departe! Drum lung printre îngeri, Radu!

„CONDOLEANTE ! Ingerii sa ii vegheze drumul lin catre cer. Gandurile si rugaciunile mele sunt cu voi in aceste momente de durere”. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares