24 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

S-a terminat cu un scenariu negru pe care nici următorul adversar nu îl avea în minte. Am pierdut două puncte, greșeli inadmisibile. Poate astea sunt limitele noastre. Sunt supărat pe jucători, nu au voie să facă analiza arbitrajului. Screciu e vinovat în momentul ăsta, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Are de învățat și la fel și noi. Suntem ridicoli să nu facem analiză? Am fost și eu la echipa națională și la tineret și n-am ajuns întâmplător acolo. Pentru mine problemele sunt altele, avem momente când ne retragem deliberat, nu știu de unde vine această teamă.

Nu știu dacă e mentalitatea, poate astea sunt limitele noastre, trebuie să facem o reevaluare. Fundașilor centrali, fiind lenți, le e teamă să stea sus. Când am ajuns la această echipă, se pierdea des marcajul. Lucrurile sunt simple, în seara asta nu au funcționat. Eram supărat pentru că avem momente când jucătorii sunt nemulțumiți că nu joacă. Când joacă, spun că nu mai pot. Ca să pot să mă impresioneze, trebuie să se antreneze mai mult. Când ai momentele ca astea, nu ai ce să cauți la o echipă ca asta.

E treaba lor dacă sunt obișnuiți în alt fel. Nu cred că până acum nu fost disciplină, amenzile sunt mai mari acum. E treaba lor, pot să facă ce vor. Nu am nimic cu nimeni, nu am nimic cu persoana Hanca, cu persoana Ivan, cu persoana Markovic, cu persoana Vînă, eu am cu sportivii. Nu am cum să am ceva personal doar că am visat urât peste noapte. Nu putem să facem în trei luni ce n-au făcut alții în 31 de ani. Lucrurile se vor rezolva, jucătorii vor fi evaluați, în iarnă vor fi schimbări. Eu nu accept să stau să am emoții pentru play-off. E clar că avem o problemă din punct de vedere mental. Nu am reușit să rezistăm cu Beer Sheva cinci minute, nu am reușit în seara asta, nu am reușit cu CFR când s-a jucat cu titlul pe masă. E clar că lucrurile se vor rezolva. E nevoie de timp, noi suntem de trei luni, nu putem să facem în trei luni ce nu s-a făcut de 31 de ani. Luăm problemă cu problemă și lucrurile se vor rezolva. Până în iarnă, jucătorii vor fi evaluați, iar în iarnă vor fi schimbări”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares