Radu Berceanu: Îl felicit pe Drulă. Nu-l cunosc dar acolo e un buboi plin cu puroi. Trebuie intervenit cu Armata

Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu intervine în scandalul momentului. scandalul de la Metrou. Radu Berceanu este ultimul ministru al Transporturilor care s-a confruntat cu o grevă la metrou.

„Îl felicit din tot sufletul pe  ministrul actual (Cătălin Drulă – n.red.), pe care nu-l cunosc, dar a avut curajul să se lupte cu mafia de la metrou. Acolo e o mână de escroci, care îi prostesc inclusiv pe oamenii muncitor de la metrou, care spun: <Cine, mă, Rădoi, care ne-a dat 5% la salariu? Cum să nu-l apăr?>. E un buboi plin cu puroi – asta e sindicatul de la metrou. Trebuie făcut una din aia, de băgat Armata, pentru că din buboi cu puroi a dat în cancer din ăla grav”, a declarat fostul ministru pentru clubferoviar.ro „Dacă ministrul are nevoie de vreun sprijin, să mi-l ceară. Negociez eu cu Rădoi dacă este nevoie. Dacă am negociat cu Miron Cozma, pot să negociez și cu Ion Rădoi. Cred că liderii sindicali de la metrou se apropie de Țiriac la avere”, a mai spus Radu Berceanu.

Fostul președinte al PD Dolj el a făcut referire la mineriada din 1999, când ocupa funcția de ministru al Industriilor în Guvernul condus de Radu Vasile.

0 Shares

Related Posts