6 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Radu Berceanu neagă categoric afirmațiile făcute de Gabriel Sandu în dosarul Microsoft. Fostu ministru al Transporturilor spune că „discuţii de genul ăsta sunt ca şi cum ne-am fi întâlnit cu un extraterestru şi vorbeam extraterestra.

„Am vorbit cu omul ăsta de vreo 10-15 ori (n. red. – Gabriel Sandu) în viaţa mea. Şi la mai toate ori am vorbit în diverse întâlniri, şedinţe, unde erau mai mulţi oameni de faţă. Nu i-am cerut niciodată nimic, nu mi-a cerut niciodată nimic, nu i-am dat niciodată nimic, nu mi-a dat niciodată nimic. Aşa că nu am nicio legătură cu chestia asta. Şi nici nu mă interesează. Nu m-a rugat nimeni niciodată să susţin o hotărâre de guvern, niciodată de genul ăsta. Şi nu am avut niciodată vreo legătură cu dosarul Microsoft. Discuţii de genul ăsta sunt ca şi cum ne-am fi întâlnit cu un extraterestru şi vorbeam extraterestra. Dacă procurorii o să mă cheme, o să le spun fix acelaşi lucru. Dacă procurorii cred ceva, nu înseamnă că este adevărat”, a afirmat Berceanu la  România TV.

În referatul procurorilor DNA în dosarul Microsof se arată că pentru promovarea hotărârii de guvern nr. 460/2009 şi alocarea bugetului necesar, inculpatul Gabriel Sandu a beneficiat de susţinerea ministrului Udrea Elena Gabriela, a primului ministru Emil Boc, a lui Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase şi Gheorghe Ştefan„.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares