Radu BERCEANU: Nu am avut niciodată vreo legătură cu dosarul Microsoft

 Radu BERCEANU: Nu am avut niciodată vreo legătură cu dosarul Microsoft

Radu Berceanu neagă categoric afirmațiile făcute de Gabriel Sandu în dosarul Microsoft. Fostu ministru al Transporturilor spune că „discuţii de genul ăsta sunt ca şi cum ne-am fi întâlnit cu un extraterestru şi vorbeam extraterestra.

„Am vorbit cu omul ăsta de vreo 10-15 ori (n. red. – Gabriel Sandu) în viaţa mea. Şi la mai toate ori am vorbit în diverse întâlniri, şedinţe, unde erau mai mulţi oameni de faţă. Nu i-am cerut niciodată nimic, nu mi-a cerut niciodată nimic, nu i-am dat niciodată nimic, nu mi-a dat niciodată nimic. Aşa că nu am nicio legătură cu chestia asta. Şi nici nu mă interesează. Nu m-a rugat nimeni niciodată să susţin o hotărâre de guvern, niciodată de genul ăsta. Şi nu am avut niciodată vreo legătură cu dosarul Microsoft. Discuţii de genul ăsta sunt ca şi cum ne-am fi întâlnit cu un extraterestru şi vorbeam extraterestra. Dacă procurorii o să mă cheme, o să le spun fix acelaşi lucru. Dacă procurorii cred ceva, nu înseamnă că este adevărat”, a afirmat Berceanu la  România TV.

În referatul procurorilor DNA în dosarul Microsof se arată că pentru promovarea hotărârii de guvern nr. 460/2009 şi alocarea bugetului necesar, inculpatul Gabriel Sandu a beneficiat de susţinerea ministrului Udrea Elena Gabriela, a primului ministru Emil Boc, a lui Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase şi Gheorghe Ştefan„.

0 Shares