23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Senatorul PSD de Dolj, Radu Preda, susține că partidul de guvernământ își va respecta toate promisiunile făcute în campania electorală, astfel încât veniturile oamenilor să crească indiferent că muncesc la stat sau la privat.

Senatorul doljean exemplifică cu un grafic privind evoluția pensiilor în ultimii doi ani.  “Așa arată evoluția veniturilor în ceea ce privește creșterea pensiilor publice, a pensiei minime garantate aflate în plată și a indemnizației pentru persoane cu handicap. Adevăr nu fake news!”, punctează social-democratul.

Senatorul social-democrat spune că guvernul PSD-ALDE este unul performant, cifrele din ultimele șase luni fiind elocvente în acest sens. “Șomajul este în scădere ajungând la un minimum istoric, 3,48 la sută. Am reușit să creștem salariile la medici și la profesori. Am crescut subvenția pentru angajarea persoanelor fără un loc de muncă de la 1000 de lei la 2250 de lei. Am redus birocrația pentru persoanele cu venituri din activități independente. O altă măsură importantă: reducerea accizelor cu 10 la sută pentru transportatori.  Guvernul PSD-ALDE s-a preocupat și de investițiile strategice și aș aminti aici legea achizițiilor publice și legea parteneriatului public-privat. Pe această din urmă lege sperăm să se realizeze autostrada București-Craiova- Lugoj, atât de necesară pentru întreaga Oltenie. Programul PSD dă roade și ne bucură acest lucru”, a conchis senatorul PSD.

 

 

 

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares