3 decembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 2 Second

Președintele USR Dolj, Adrian Prisnel, a reușit să blocheze candidatura lui Cezar Drăgoescu la Camera Deputaților din partea Alianței. Prisnel s-a aflat în spatele campaniei împotriva lui Drăgoescu la nivel național încercând să câștige pe ultima sută de metri nominalizarea la Camera Deputaților. Mai mult, Prisnel contestă și nominalizarea lui Drăgoescu pentru funcția de viceprimar: USR Dolj nu l-au susținut și propus niciodată pe Cezar Drăgoescu pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova. În replică, Păunică spune despre Prisnel că încearcă să vândă funcția de viceprimar la alte partide.

PRISNEL: Am fost informat oficial de invalidarea candidaturii lui Cezar Drăgoescu la Camera Deputaților prin decizia Biroului Național al USR, decizie luată pe baza avizelor negative primite de acesta din partea Comisiei Naționale de Arbitraj a USR, avize negative atât din punct de vedere al integrității, cât și al oportunității politice. Salut această decizie. Pentru cei care se întreabă cum poate cineva să nu fie acceptabil pentru funcția de parlamentar dar poate fi pentru cea de viceprimar al municipiului Craiova menționez că propunerea USR Craiova pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova este Eduard Alexandru Cîrceag – decizie luată în data de 04.10.2020 cu cinci voturi pentru și o singură abținere. Deciziile Birourilor politice ale USR sunt obligatorii. Nici USR Craiova, nici USR Dolj nu l-au susținut și propus niciodată pe Cezar Drăgoescu pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova. Această propunere a fost făcută unilateral și fără o consultare prealabilă, de către PLUS Dolj, prin președintele său Gabriel Păunică. Eduard este un tânăr integru, educat, un adevărat om nou în politica din România. Este inginer IT și, prin natura profesiei, își propune să contribuie la o administrație modernă și digitalizată pentru craioveni. Eduard va avea toată susținerea mea și a organizației USR Dolj pentru un mandat de succes în slujba comunității.

PĂUNICĂ: Aceasta este politica fara politicieni! Asa arata un parlamentar care timp de 4 ani nu a scos un cuvant, nu a avut nicio parere politica publica, despre nimic. Nu, nu este o problema in alianta, USRPLUS va trata incompetentii in acelasi mod, chiar si atunci cand acestia sunt din propriul partid. Pentru ca electoratul sa inteleaga foarte bine ce se intampla: cei cinci consilieri locali alesi ai USR PLUS au votat in majoritate ca Cezar Dragoescu sa fie propunerea de viceprimar si asa a fost acesta anuntat drept propunerea momentului. Domnul Prisnel are mari probleme in a intelege si accepta democratia si are senzatia ca la PLUS deciziile se iau asa cum a facut el in ceea ce numeste „filiala mea” cand se refera la USR Dolj. Dicteaza domnul Prisnel ca deciziile biroului politic USR sunt obligatorii, ignorand faptul ca ar fi trebuit sa consulte si PLUS pentru a se asigura de o majoritate la vot. Sau poate nu isi doreste una, vanzand la propriu functia de viceprimar catre alte partide, pentru ca anunta obligatorie o decizie luata de un singur partid. Nu in ultimul rand, a propune un copil, fara realizari, fara experienta profesionala, fara experienta de viata, drept viceprimar pentru un oras Municipiu Resedinta de Judet inseamna a-l arunca la propriu pe acesta intr-un hatis juridic de unde numai bine nu poate iesi, mai ales fara sa aiba sustinere in randul colegilor alesi in consiliu.Trist, dar asta este politica fara politicieni, fara oameni care sa aiba notiunea majoritatii si a notiuni elementare de politica. Ei sunt convinsi ca daca s-au cocotat in functii doar parerea lor conteaza.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares