PUNCT OCHIT

Refuzat de PNL, Sas riscă excluderea din UNPR: Nu joacă cu noi. PLUS: S-ar fi vrut și viceprimarul primăriței

sas 1

Refuzat de PNL la prima strigare, fostul viceprimar Teo Sas plusează în încercarea disperată de prinde un loc pe lista liberalilor. Ca să intre pe sub pielea foştilor colegi, Sas, membru UNPR, partid aflat în alianţă cu PSD şi care are un reprezentat de vază în executivul Primăriei, este vorba de Mihail Genoiu, din baieţul cuminte şi în bancuţa lui s-a transformat într-un semicritic al actualei administraţii. Şi cum nu putea să-l atace pe viceprimarul Genoiu, Sas a aruncat cu pietricele ceva mai sus, spre primarul Lia Olguţa Vasilescu.

„Doamna primar, să știți că trăiți în altă realitate! Reveniți cu picioarele pe pământ. În actualul mandat nu ați făcut nici un proiect nou, ați muncit pe proiectele fostei administrații așa cum au fost ele, bune sau rele. Nu ați făcut nici o strategie de dezvoltare a acestui oraș. Și, dacă ați demonstrat ceva, vă spun eu ce: că sunteți cel mai slab primar din istoria Craiovei“, a spus Sas, citat de gds.ro

Câteva consideraţiuni pe marginea celor declarate de Sas. Mai întâi de toate, Sas este o invenţie sută la sută a lui Antonie Solomon. Fostul edil l-a pus pe lista PDL în 2008, l-a făcut viceprimar şi, mai apoi, consilier local în 2012 din partea UNPR.  Deşi pozeză în apăratorul fostei administraţii, Sas a fost martor la căratul apei la celebrele proiecte pe fonduri europene. Mărinică Dincă știe cel mai bine. Ce putea face Olguța Vasilescu? Să abandoneze proiectele fostei administrații ca să nu vină unul precum Sas să o acuze că le/a continuit. Exclus.

Despre strategia de dezvoltare a oraşului, nu trebuia făcută, există una de pe vremea primarului Solomon.

Cât despre ultima parte a declaraţiei,  o fi oare  Sas îndreptăţit să facă un clasament al primarilor Craiovei. Puţin probabil. Nici nu-i cunoaşte pe toţi şi nici nu are capacitatea de întocmi un astfel de top.

Ca un element de culoare despre Sas. După ce primarul Lia Olguţa Vasilescu a decis să ofere un post de viceprimar  UNPR-ului cine credeţi că făcea cărare la uşa primariţei: aţi ghicit, acelaşi Sas.

Derapajaele lui Sas din Consiliul Local  vor fi analizate și de conducerea UNPR, care cel mai probabil va propune excluderea acestuia din partid. „Nu ştiu jocurile cui le face Sas dar în niciun caz pe ale UNPR. În câteva zile va fi discutată atitudinea lui Sas pentru că pune partidul într-o postură dificilă. O să-l ajutăm să-şi clarifice mai repede situaţia politică”, ne/a declarat un lider UNPR.

UPDATE

Comunicat UNPR

Organizatia Municipala UNPR Craiova se delimiteaza de acțiunile domnului Sas Teodor, consilier local UNPR, din cadrul ședintei de 02.02.2016 și consideră că intervenția nepoliticoasă la adresa Primarului are caracter strict personal și nu reprezintă punctul de vedere al Organizatiei Municipale UNPR Craiova.

0 Shares