16 aprilie 2024
0 0
Read Time:3 Minute, 23 Second

N-au fost incidente, meciul a decurs într-un mod normal, fiecare spectator și-a încurajat echipa favorită. Adi Mutu a gândit foarte bine, era foarte greu pentru ei dacă ar fi jucat deschis contra noastră, având în vedere ce viteză au jucătorii noștri. Am fost puțin dezamăgit de atitudinea lui Nistor, am avut o discuție cu el în cabină și i-am spus ce vreau de la el. A greșit multe pase în prima repriză, mă gândeam să-l schimb. El trebuie să lege jocul nostru. În repriza secundă s-a văzut o schimbare, el trebuie să joace simplu. Avem un lot echilibrat acum, jucătorii tineri fac diferența. Am fost concentrat numai la meci, n-am auzit nimic, nu mă deranjează că m-au prezentat LR. Și pe WhatsApp sunt trecut LR, este vorba de respect, pe mine nu mă deranjează. Jucătorii care nu vor merge la națională vor avea un program intens aici, avem nevoie să ajungem cât mai sus în clasament până în iarnă, a spus Reghecampf, după victoria cu FCU.

Dedic golul baiatului meu: m-a certat că nu marchez

”Am demonstrat că suntem o echipă mai bună şi cred că am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Acest gen de meciuri îmi plac foarte mult, cu presiune, pentru că sunt un jucător cu experienţă şi cred că azi s-a văzut acest lucru. Vreau să dedic golul băiatului meu pentru că m-a certat de foarte mult timp a zis că nu prea mai marchez. Sincer să vă zic, nici nu am auzit, nici nu am văzut, am stat concentrat numai la meci, ne-am făcut treaba cum a trebuit, am câştigat cele trei puncte şi asta e cel mai important. Dacă dânşii aşa au crezut că este de cuviinţă, le respect decizia. A fost un gazon destul de greu, se vede că joacă două echipe pe acelaşi gazon şi s-a stricat. Trebuie refăcut”, a declarat Dan Nistor la finalul partidei.

https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/dan-nistor-a-marcat-primul-gol-din-istoria-derby-ului-craiovei-in-liga-1-cum-a-celebrat-el-comandante-1298697

Derby de CRAIOVA. Peluza SUD anunță că încurajează echipa de pe ESPLANADA TRIBUNEI DOI. PELUZA NORD va fi pe stadion

Peluza SUD se strînge în Părculețul din Rovine, Peluza SUD în centru, la Mercur

Peluza SUD. Reamintim tuturor că ne vedem începând cu ora 17:00 în Părculețul din Rovine. Plecam de aici împreuna către Esplanada Teatrului Național, urmând ca ultima oprire să fie pe ESPLANADA TRIBUNEI 2, loc de unde ne vom încuraja echipa. La meciul de mâine(duminică) cu mizeriile putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală.‼️Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect. Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu.

Peluza NORD. Cum era de asteptat am primit doar 461 de bilete, clubul familiei dovedindu-si inca o data nivelul mititel. Din pacate pentru cei care nu au prins, aceste bilete au fost epuizate dinainte sa apara, din fericire pentru Stiinta cererea a fost si este in continuare mult mai mare. In concluzie 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗺𝗻𝗮𝗺 𝘀𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿𝗶𝗶 𝘀𝗮 𝗶𝘀𝗶 𝗰𝘂𝗺𝗽𝗲𝗿𝗲 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗹𝗮 𝗧𝟮 𝗶𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗮 𝗰𝗮𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗶𝗻𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗡𝗢𝗥𝗗. 𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧 > Ii asteptam pe toti suporterii indiferent de unde au bilete de la 18 in centru la Mercur. Mergem impreuna la meci! 𝗔𝗧𝗘𝗡𝗧𝗜𝗘 > Accesul la meci se face doar cu buletinul si pe baza scanarii codului QR de pe certifictul verde!Nu bagati prea mult in seama amenintarile peluzei lui mititelu asta le este rolul in sceneta pusa la cale la Penitenciarul Pelendava, dar fiti totusi vigilenti, nu luati materiale la voi si umblati in grupuri pentru ca nu au atacat in viata lor daca un grup care a fost mai mare de 3 persoane.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares