ROTARU nu concepe ca echipa să rateze intrarea în play-off: Ne luăm bagajele și plecăm. Există cuvântul remontada în dicționar?

 ROTARU nu concepe ca echipa să rateze intrarea în play-off: Ne luăm bagajele și plecăm. Există cuvântul remontada în dicționar?

Mihai Rotaru încearcă să-i trezească pe jucători si spune că ew nevoie de 9 puncte în următoarele trei meciuri. „Trebuie să pregătim foarte bine acest retur. Trebuie să construim o organizare mai bună a jocului defensiv. Dar norocul și greșelile au jucat un rol important. A fost o lipsă de concentrare în anumite faze. Dacă va uitați la golurile noastre, toate au fost rezultatul unor greșeli individuale. Laurențiu Reghecampf a rezolvat un lucru, suntem mai agresivi, alergăm mai mult. Dar acum urmează să rezolve partea a doua. El nu a fost în cantonament cu noi. Avem de muncă undeva la 12-13 zile, practic nu există vacanță. Există cuvântul remontada în dicționar? Din fericire nu trebuie să înjumătățim clasamentul acum. Dacă rămâne așa, cum este acum, avem o mare problemă. Acum este o misiune imposibilă. Trebuie să ne luăm cele 9 puncte care au mai rămas și să ieșim la bătaie. Noi sperăm să fie diferența de maximum 5 puncte după înjumătățire. Gândiți-vă că anul trecut am bătut și FCSB și CFR în play-off. Nu rezultatul va schimba antrenorul la Universitatea Craiova, ci lipsa unei viziuni. Este un stres pentru antrenor. Întotdeauna va fi presiune la Craiova, la Dinamo, la FCSB. Eu cred că orice eșec trebuie să fie bazele unei construcții sănătoase. Dar, sincer, prefer să construiesc din play-off, nu din play-out. Ar fi o problemă foarte, foarte mare. Ne luăm bagajele și plecăm. Dacă noi avem poate cele mai bune condiții de antrenament, de refacere, de transport… Și, atunci, înseamnă că cineva a greșit”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

0 Shares