SĂNDOI: Echipa a fost revelația turului de campionat

 SĂNDOI: Echipa a fost revelația turului de campionat

Emil Săndoi a acordat un interviu pentru csuc.ro în care vorbeşte despre sezonul trecut şi cum vede prestaţia echipei în campionatul viitor

Domnule Săndoi, aș vrea pentru început să facem o revenire asupra campionatului care s-a încheiat. Care a fost în opinia dumneavoastă jucătorul revelație al sezonului?

N-aș putea spune că a fost un singur jucător revelație. Dacă m-aș gândi doar la turul campionatului cred că întreaga echipă a fost revelație. Nu trebuie să uităm acea serie de 19 meciuri fără înfrângere, în care am acumulat foarte multe puncte, am reușit să ieșim din zona periculoasă a clasamentului și am urcat pe pozițiile fruntașe. Deci, din punctul acesta de vedere, cred că echipa a fost revelația turului de campionat. În rest, o serie de jucători cu experiență, cum ar fi Bălgrădean, Brandan și Bawab au avut evoluții bune, dar nu trebuie să minimalizăm nici eforturile celorlalți jucători.

Ca orice antrenor mă gândeam că veți spune echipa per ansamblu, dar a fost vreun jucător care să vă fi tăiat răsuflarea prin execuțiile sale?

Au fost mai mulți jucători, și Rocha a fost printre băieții cu prestații foarte bune, a reușit și să marcheze de multe ori, Bawab iar la fel, Brandan a fost liderul echipei, Bălgrădean a dat siguranță, Vătăjelu a avut o evoluție foarte bună și el, nu întâmplător a fost chemat la națională, la fel, fundașii centrali au avut jocuri remarcabile, fiind serii de 3-4 meciuri în care nu am primit gol. Per-total a fost un sezon bun pentru noi, am plecat din postura de nou-promovată, am reușit acea serie foarte bună, și la începutul returului am lănțuit șase sau chiar șapte rezultate pozitive, după care a urmat o cădere, era normal să apară. Rezultatele nu au fost dintre cele mai bune. Am pierdut și 2 jocuri acasă, cu Brașov și cu Iași, primul total nemeritat. Dar v-am spus, în istoria fiecărei echipe apare și o perioadă mai grea. E bine totuși că pe final de campionat ne-am revenit, am câștigat în Giulești, cu Rapidul, apoi de o manieră categorică, 3-0, cu CFR Cluj, echipă ce a terminat pe podium. Un loc 5 mai mult decât mulțumitor pentru o nou-promovată. Cred că pe parcurs s-a creat o omogenitate în cadrul clubului.

0 Shares